2777
2789
عنوان

خسته شدم از نظر دادن همه واسه بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاملا مودبانه و بدون رودربایستی ازشون بخواه نظر ندن و دخالت نکنن اصلا چندماه با کسی رفت و آمد ...

پسر منم با وزن كم دنيا اومد تا ٣ ماهگي شيرمادر خورد خوب وزن نميگرفت به توصيه پزشكش بهش شيرخشك دادم وزن گيري خوب شد الانم ٤ سالشه وزنش نرماله فدش ٣ سانت بالاتر از حد نرمال .... با اينكه مهدم ميبرمش خيلي خيلي كم مريض ميشه پس به حرفهاي ديگران توجه نكن !!!!! 

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
والا بمن میگفتن حق مادربه گردن بچه ت نداری چون نزاییدیش سزارین کردی آخه بچم بریچ بود

فردای روز زایمانم مادرشوهرم زنگید تبریک بگه گفت اخر کارخودتو کردی و رفتی سز شدی حالاعیب نداره مبارک باشه😐

فردای روز زایمانم مادرشوهرم زنگید تبریک بگه گفت اخر کارخودتو کردی و رفتی سز شدی حالاعیب نداره مبارک ...

والاانگارتوسزارین حلواپخش میکنن نمیفهمن چقدسختی داره

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
يه گوش در يه گوش دروازه من كه حتي از درو همسايه و ادم تو كوچه رد ميشه از كنارم ميگه اين چيه تنه بچه ...

دقيقا..... پسر من گرماييه از اولم عادتش دادم به سرما الانم با تاب و شلواركش صبحا ميبرمش مهد يعني يكي ميگه واي خانم بچه ميچاد

يكي ميگه هوا سرد شده هااااا سرما ميخوره!!!!..... تازه اون روزه يه خانم (( راننده مهد)) ميگفت اخه بچه ت داره از سرما ميلرزه تورو خدا استين دار تنش كن(( خداياااااا الان سرماااااا كجا بودددد  ))

وااای دقیقا عین من بااین تفاوت من همراه زایمانم عمل میومکتومی داشتمو ۳لیترونیم خون ازدست دادم.منم فقط نمردم همینقدبگم.بعدبقیه گیردادن شیرخودتو بده بیچاره ام کردن اینقداذیت شدم ازهوش میرفتم اخرم سرچهارماهگیشدیگه سینه خودمو نگرفت لعنت به این مردم فصول وهمه چی بلد

دخترم معجزه خدا هست,خدانگهدار همه ی معجزه هاش باشه.
میخواسته من زجر طبیعیو بکشم منم خیلی شیک و مجلسی رفتم خصوصی سز شدم😂

حالا من طبيعي دوست داشتم خانواده همسرم همه ميگفتن برو هرجور شده سزارين شو!!!! اتفاقا چون دوران بارداري دايم ورزش ميكردم خيلي زايمان راحتي داشتم و بعدش حتي يه اخ هم نگفتم ١٠ ديقه هم دراز نكشيدم سالم و سرحال .... همش هم يه تاپ تنم بود مامان خودم ميگفت ٦ماه يكسال بعد نتيجه اين لخت پوشيدنهات رو ميبيني اما بعد ٤ سال يه اخ نگفتم 

حالا من طبيعي دوست داشتم خانواده همسرم همه ميگفتن برو هرجور شده سزارين شو!!!! اتفاقا چون دوران باردا ...

من ی بار واسه سقط رفتم زایشگاه و خاطره ی خوبی نداشتم از طرفیم مامانم زایمانایی سختی داشته منم ترسو😃

مثل من کلافه شدم زدم ب سیم اخر گفتم ن میخوام کسی روببینم ن نظر کسی رومیخوام ن کمکشون رو حتاهمسرم دیو ...

چرا پریود شدم.عفونت گرفتم.هنوزه که هنوزه ترشح دارم زرد رنگ ولی جرات ندارم برم پاپ اسمیر بدم.هنوز جای بخیه هام درد میکنه

چرا پریود شدم.عفونت گرفتم.هنوزه که هنوزه ترشح دارم زرد رنگ ولی جرات ندارم برم پاپ اسمیر بدم.هنوز جای ...

طبیعیه من  من ماه سوم پریود شدم  ولی پریودی دومم ب شدت ترشحات بدبو ودرد شدید جای بخیه هام انگار گوشت اضافه اورده بود رفتم دکتر گفت ترشحات هورمونیه هورمات دارن تنظیم میشن عصبی هم هستی گفتم تادلت بخواد 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره