2777
2789
عنوان

خخخخخ

1291 بازدید | 87 پست
ب مامانم میگم :من بمیرم چیکار میکنی؟

میگه:خیالت راحت خودم نینی سایتتو ب روز میکنم.

غسل من اشک چشامه یا ابا عبدالله * کفن من پیرهن سیامه یا اباعبدالله
نی نی سایت نه ننه سایت
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم داشت کلی از مخاطب خاصش تعریف میکرد که کم کم میخواستم با شرلوک هلمز و بچه ها برم دنبالش بگردم پیداش کنم :))
میگم حالا طرف کجا هست؟؟
میگه : خارجه . در ضمن نمیدونه که مخاطب خاصه منه و خواننده هم هست .
دوستم :))))))))))))))))))
من :|
شرلوک هلمز و بچه ها :|
خدایا من افق رو میخوام . الهی آمین..
راستش من تو کوچه هرکی رو که میبینم بهش سلام میکنه(69تا ثوابه الکی که نیست).یه بار به یه پیره مرده سر ایستگاه اتوبوس بلند گفتم:سلام پدرجان... پیرمرده:سلام بی سلام برو من پولی ندارم بهت بدم حتما میخوای بگی از اتوبوس شهرتون جاموندی برو یکی دیگه رو بتیغ....همین شماهایید که انگل جامعه اید.....
من:O-o
مردم:>>o
هیچی دیگه از اون موقع هر 20 دیقه میرم جلو آینه خودمو چک میکنم ببینم واقعن اوضام انقد خرابه....آیا....عایا؟؟؟؟
یکی از فانتزیام اینه که سایت برای ارسال مطلب بزنه محدودیت ارسال بعلت مشکلات فنی سیستم تا اطلاع ثانوی کسی نتونه مطلب ارسال کنه
آخرین مطلبیم که تایید شده باشه مطلبه من باشه یک ماهی همون اول گیر کنه مطلب یک میلیون بار لایک بشه آخ نمیدونی چه کیفی میده!
ی بسر دایی دارم ینی نبوغش تو حلق مامانش ی بار اومده بود خونمون دنبال کار بود مامانم بهش ی شماره داد کفت زنک بزن بکو من برادرزاده خانم‏...هستم آقا زنک زده میکه سلام من برادرزاده عمه ام هستم‏‏@‏‏@یارو هم از اونور خط بهش کفته بود خب مرد مومن منم برادرزاده عمه ام هستم دیکه اینم کفتن داره‏!ینی فک و فامیله هایزنبرک ما داریما‏!‏
چند روز پیش رفتم بانک بانکم خلوت بود یه نفر قبل من اومده بود پول بگیره نزدیک 25 میلیون پول همشم 2 تومنی 5 تومنی 10 تومنی (هزاریا) منم شیطونیم گل کرد الکی گوشیرو گرفتم زیر گوشم گفتم ممد سریع موتورو بردار بیا جلو بانک ... خودمم رفتم تو ماشین نشستم
یارو از بانک بیرون نمیومد D:

弾ける嵐っ♡

خواهش میکنم عمه جون
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...