2777
2789
عنوان

امشب ازون شب هاست که حالم بده💅

166 بازدید | 6 پست

(نمیدونم واقعا دلیلم از این ایموجی چی بود) 

امشب حالم بده. اعصابم واقعا ریخته به هم و گیجم. 

هنوز به 20ساله بودن عادت نکردم. هنوز به بزرگسال بودن عادت نکردم. هیچ کارم درست پیش نمیره. خیلی گیجم. از شدت فکر خوابم نمیبره. خبرا روز به روز بدتر میشه و من ناامید تر. 

ابجی من هنوز دوسالش هم نشده. خیلی میترسم. واقعا از ایندش میترسم. همه چی داره ترسناک میشه و من واقعا میترسم. امروز فقط گریه کرده. رفته بودن دکتر برای تست دیابت. دیابت واسه بچه زیر دوسال! دگتر قبلا بهشون گفته بود مشکوکه. بخاطر این که توی ژنش بود و تست قندشم یکم بالا بود. 

دلم براش کبابه. کاش توی این دنیا نمیومد تا عذاب بکشه. از خون وحشت کرده و اصلا اروم نمیشه. همش منو صدا میکنه میگه ببین دستم اوف شده.کاش نمیومد تا درد نمیکشید..  

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا 

گاهی میگم کاش چیزایی که از دنیا میدونستم همونقدر کم و محدود میموند، و حالمم خوب میموند

بزرگ شدن ترسناکه... درد کشیدن ترسناکه... ناامید شدن ترسناکه... شکستن ترسناکه... اعتماد به ذات رفیق ترسناکه... 

حتی طوری شده منی که تاحالا تو رابطم نبودم عاشق شدن برام ترسناکه و دلم نمیخواد دچارش بشم... 

بنظرم معنی همه چیز عوض شده :) 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و آروم 20 ساله دانشجوی رشته روانشناسی با یه دختر ناز 17 ساله پر از رویاهای بزرگ                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)