2777
2789
عنوان

رویاها

113 بازدید | 12 پست

دنیای عیجیبیه تو این چند ماه اخیر یه موضوعی رو که همیشه آرزوشو داشتم و روش کار می‌کردم جور شد و بلاخره بهش رسیدم. ناشکری نمیکنم خداروشکر راضیم. ولی شاد شدم؟ذوق زده شدم؟نمیدونم چون الان یه هدف و آرزو حتی بزرگتری رو دارم که میخوام بهش برسم. افق دیدم عوض شده

همیشه وقتی خیلی میخوای به یه چیزی برسی فکر میکنی وای روزی که این مال من بشه دنیا وایمیسه از شادی و من دیگه هیچی بیشتر از این نمیخوام ولی میل و آمال آدم هیچوقت تموم نمیشه. حداقل من که اینطورم‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا :) 

و بشخصه برام سخته این روند... تمام زندگی داریم دنبال تمام رؤیاهایی میدوییم که تمومی ندارن...

بنظرم گاهی باید بایستم و نگاه کنم به زندگیم، که چطور داره میگذره، نگاه کنم به خودم، به آدم درونم که حال دلش با بدست آوردن این رویاها بهتر میشه یا دردش چیز دیگه‌ایه.. 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

یه زمانی پراید داشتم و دیگه هیچی گفتم ی پارس بخرم خوبه دیگه الان پارس و پرایدو خونه و کارو باهم دارم باز دلم شاسی بلند میخواد مال دنیا مث آب دریاس هر چی بخوری تشنه تر میشی...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

دقیقا :) و بشخصه برام سخته این روند... تمام زندگی داریم دنبال تمام رؤیاهایی میدوییم که تمومی ندارن.. ...

درسته شاید صرفا جاه طلبی زیاده. در این حدم خوب نیست ولی خب هر چی که هست به زندگی رو یه خط صاف ترجیحش میدم. هیجان و تحرکشو هر چقدرم سخت باشه دوست دارم