2777
2789
عنوان

خخخخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 87 پست
چرا این گلا عین قلبا نمیترکن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مسئولین رسیدگی کنن

ما سرگرمی میخوایم

تو هر تاپیکی سه ساعت میشینم میترکونمشون
قهـــــــــوه را تلــــــــــــخ­ دوست دارم مــــــــــزه ی زنــــــــــــد­گی میـــــــــــــ­ــدهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرغون‏ ‏تو‏ ‏چشمم‏ ‏اگه‏ ‏دروغ‏ ‏بگم
یه‏ ‏بار‏ ‏دبیر‏ ‏زیست‏ ‏شناسیمون‏ ‏داشت‏ ‏خاطره‏ ‏تعریف‏ ‏میکرد‏ ‏....‏ ‏گفت.‏ ‏یه‏ ‏شب‏ ‏روز‏ ‏بود‏ ‏منم‏ ‏داشتم‏ ‏درمورد‏ ‏یه‏ ‏موضوع‏ ‏قابل‏ ‏چشمگیری‏ ‏تفکر‏ ‏می‏ ‏نماییدم‏ ‏.........
تا‏ ‏اومد‏ ‏خاطرش‏ ‏تموم‏ ‏بشه‏ ‏دیگه‏ ‏کلاسمون‏ ‏در‏ ‏و‏ ‏دیوار‏ ‏نداشت‏ ‏که‏ ‏هیچ‏ ‏صندلی‏ ‏هم‏ ‏نداشت‏ ‏همشو‏ ‏خورده‏ ‏بودیم‏ ‏جاتون‏ ‏خالی
دبیر‏ ‏سوتی‏ ‏بده‏ ‏ما‏ ‏داریم...........
فرستنده : حمید جون
غسل من اشک چشامه یا ابا عبدالله * کفن من پیرهن سیامه یا اباعبدالله
مامانم میگه بچه که بودم یه بارمنوبدون پوشک توخونه ول کردمنم پذیرائی بودم که جیشم گرفت وهمونجاکاروشروع کردم تامامانم دیدصدازدمهههدددی منم برگشتم سمتش ازون ورم دخترهمسایه خونمون بوداونم ازون ورگفت ای وااای مهدی منم برگشتم سمت اون خلاصه هی مامانم صدازدهی دخترهمسایه منم هی دورخودم میچرخیدم واینگونه شدکه همه جاروجیشی کردم:دی
مریم حالا 4روز دوز نی نی سایتتو مصرف نکردی قرار نیست همه رو یه روزه جبران کنی دختر اور دوز میکنی ها
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان
مریم جون خدارو شکر که روحیت خوب شده . بازگشتت به نی نی سایت مبارک باشه

این شعر رو نی نی سایت برات سروده

نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرو تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرووووووووووووووووووووووووووووووو
خدایا شکرررررررررر

弾ける嵐っ♡

خخخخخخخخخخخخ
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
دختر همسایمون زنگ خونمونو زده،رفتم درو باز کردم
میگم سلام بفرمایید، میگه: سلام خونه اید؟!!!!
گفتم: نه منو که میبینی آخرین مدل پیغام گیر هستم
لطفا بعد از شینیدن صدای بوق پیغام خودتان را بگذارید!!!:|