2777
2789
عنوان

احساس خفگی گلو

4102 بازدید | 27 پست

چن روزه احساس خفگی گلو دارم.یعنی تا سرمو خم میکنم یا لحافو میکشم طرف گلوم اون احساسو دارم.میگم داره راه گلوم بسته شد یحورایی فشار میاد گلوم.نمیدونین چه مرگمه خیلی میترسم سرطانی چیزی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا گلوبوس،یا همون غمباد به علت استرس و ناراحتی،باید توجه نکنی بهش تا خوب شی

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
ممنون عزیزم.تو خونه هم میگن از استرسه.اما من میترسم خیلی.

نه نترس،چیزی نیست ولی از فکرت بنداز بیرون،عذاب آوره

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
نه نترس،چیزی نیست ولی از فکرت بنداز بیرون،عذاب آوره

همین الان که دراز کشیدم سرمو اوردم  پایین با گوشی ور میرم میگم یه چیزی جلوشو گرفته دستمم میزنم خفه میشم