2777
2789
عنوان

خواهش میکنم اونا که بچه شون رفلاکس داره بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 42 پست
آلرژی به چی داشت؟ برایم دکتر رانتدین داد گفت اثر نکرد زانتاک بده گفت اگه تو مدفوعش خون باشه آلرژیع

دختر من اصلا خون نبود تو مدفوع 

ولی دکترش گفت آلرژی داره

آلرژی انواع مختلفی داره

مثلا آلرژی به پروتئین گاوی که باعث میشه خودت در مدفوع پیدا بشه

اما آلرژی فصلی یا بقیه آلرژی ها خون در مدفوع ندارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که فقط با موتیلیوم و زانتاک و نکسیوم جواب گرفتم .و شیرخشک ببلاک ar .و اینکه دخترم آلرژی هم داشت . ...

شیر خشک ببلاک ای ار میدم ولی تاثیری تو گریه و خوابش نداشته

ان مع العسر یسرا
پس چی ؟؟

دختر من جوشای ریز و به مروز کهیرای بزرگ و بیقراری و رفلاکسش شدیدتر میشد 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
شیر خشک ببلاک ای ار میدم ولی تاثیری تو گریه و خوابش نداشته

همراه این داروها بده . موتیلیوم یا زانتاک یا نکسیوم . با دکترش صحبت کن که کدومو بدی. برا آلرژیشم فک کنم زادیتن یا سیتریزین بده

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
برا رفلاکس منم شش ماه بیچاره شدم  انقد بهم فشار اومد آپاندیس خودم ترکید .خدا خیر بده یه دکتر گف ...

عزيزم صبح و شب يك سوم؟؟چون دكتر به دختر منم نكسيوم داده ولي طريقه ي مصرفشو متوجه نشدم چطوره چون بچم گريه ميكرد اصلا نفهميدم

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 

عزيزم دختر منم رو گونش جوش ريز زده ولي خيلي وقته به نظرت آلرژيه يا نه طببعيه؟؟

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 

البته جوشاشو دست ميكشي مشخصه چون رنگ پوستشه