2777
2789
عنوان

خواهش میکنم اونا که بچه شون رفلاکس داره بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 42 پست

نی نی ت خیلی کوچیکه رانتیدینم بیشتر بخاطر اسیدی نشدن رفلاکس بچس که به معده آسیب نزنه..

یمقدار زمان میبره ولی خوب میشه کااامل نگران نباش.

ولی مطمئن شو رفلاکسش بخاطر حساسیت غذایی نباشه.

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا رفلاکس منم شش ماه بیچاره شدم  انقد بهم فشار اومد آپاندیس خودم ترکید .خدا خیر بده یه دکتر گف ...

من میخوام بخرم میترسم الکی بفروشن توش واقعا اصل نباشه... شما از کجا خریذی

نی نی ت خیلی کوچیکه رانتیدینم بیشتر بخاطر اسیدی نشدن رفلاکس بچس که به معده آسیب نزنه.. یمقدار زمان ...

نه حساسبت نیست امتحان کردم

امروز رانتدین دارم باز بالا آوردنش اوج گرفته

ان مع العسر یسرا

اگه میتونی رانیتیدن خارجی بگیر زانتاک

احتمالا بچه آلرژی هم داره

من به دخترم زادیتن و زانتاک میدم عالی بود

هم خوابش خوب شد هم دیگه گریه نمی کرد

سرخود دارو نده

ببر پیش یه دکتر دیگه من ۳ تا دکتر عوض کردم تا یه دکتر خوب پیدا کردم اون فهمید که رفلاکس و آلرژی داره

اگه میتونی رانیتیدن خارجی بگیر زانتاک احتمالا بچه آلرژی هم داره من به دخترم زادیتن و زانتاک میدم ع ...

آلرژی به چی داشت؟

برایم دکتر رانتدین داد گفت اثر نکرد زانتاک بده

گفت اگه تو مدفوعش خون باشه آلرژیع

ان مع العسر یسرا

من که فقط با موتیلیوم و زانتاک و نکسیوم جواب گرفتم .و شیرخشک ببلاک ar .و اینکه دخترم آلرژی هم داشت . البته الان دخترم هفت ساله شده 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
اگه میتونی رانیتیدن خارجی بگیر زانتاک احتمالا بچه آلرژی هم داره من به دخترم زادیتن و زانتاک میدم ع ...

أز كجا فهميدي آلرژي داره

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
آلرژی به چی داشت؟ برایم دکتر رانتدین داد گفت اثر نکرد زانتاک بده گفت اگه تو مدفوعش خون باشه آلرژیع

فقط خون در مدفوع نشانه آلرژی نیس 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم