2777
2789

مامانا لطفا کمک کنیدببخشید اینطوری میگم دخترم ۳روزه مدفوعش سبزه با دونه های زرد ...

علائم مریضیم نداره اما نگرانشم من کلا شیرخشک در روز یه وعده میدادم الان چون کلا شیرم داره خشک میشه خیلی بیشتر بهش شیر خشک میدم قبلا مشکلی نبود ممکنه الان ب این علت ک شیرخشکش بیشتر شده اینطوری شده باشع?

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه سنش بالای هشت ماهه یکم پونه یکم نعنا یکم نبات بریز تو لیوان آب جوش بریزید درشو با نعلبکی بزارید بعد نیم ساعت صافش کن سه چهارقاشق بهش بده معجزه میکنههههههه

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند.‌‌‌‌‌....
بچه من کلا شیر خشکی بود تا یکسالگیش ک شیر خشک غذای اصلیش بود دسشوییش سبز بود البته من دکتر بردم دک ...

اره دیگ کلا شیرخشک میدم شیرم رفته 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

واسه  دختر  سه ماهه منم  اینطور هست. بخاطر شیر خشکش هست 

دکتر گفت مدفوع سبز اشکال نداره واسه آهن شیر خشک هست  فقط  سفید خطرناکه 

اسم شیر خشکش چیه؟ سیمیلاک میدی؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

منم اینطوری بود نوزادم ولی برعکس شما چند وعده بهش شبها شیرخشک میدادم که بعد فقط دیگه شیر خودمو دادم رنگش عوض شد دکتر بردم گفت واسه عوض کردن شیرش هست و اینکه چیزایی که تو خوردی توش تاثیر داره

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا