2777
2789
عنوان

چقدر این خوشگله اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 92 پست
در عوض امضات بی نهایت زیباس 😍

ممنون عزیزم😍💕👸🏻

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
ددسته عملی و پتانسیلش ک داشته

پتانسیل چیه عزیزم

این کوبیده از نو ساخته😂😂😂😂😂

صورتشو بشوره قشنگ دو کیلو کم میکنه

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه از هر چی مژه دسته جارو و چونه نوک تیز و فک چهار گوش و لب تزریقیه متنفرم

دو سه سال پیش یا بیشتر شما یبار عکس عروسیتونو گذاشتین من هنوز تو ذهنمه از بس شیک و جذاب بود و یه رنگ پوست فوق العاده شیک  اصلا یادم نمیره 😅🌹

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
وا چرا میگین زشته😐

انقد آرایش داره مصنوعی شده جوری ک نمیشه تشخیص داد واقعیه یا نقاشی

من معشوقم...معشوق یه عاشق  ما هر دو منتظر اون روزی،هستیم که دست هامون تاابد تو هم گره بخوره   برای بهم رسیدن و خوشبخت شدنمون یه صلوات بفرست   ممنونم ازت مهربون 
این دو رگه ژاپنی امریکایی رو ببین طبیعی چقد خوشگله

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

❤💜💕آرزو دارم که عمرم طولانی باشدتا بتوانم تا ابد دوستت داشته باشمزیرا من سالهاست که خواب در کنار تو بودن را می بینم❤💜💕
ددسته عملی و پتانسیلش ک داشته

ادم حسودی نیستم عزیزم 

اگه خوشگل بود و ب دل مینشست قطعا میگفتم زیباست 

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 
عزیزم الان 2019 هستیماااااااااااا  نه قرون وسطی

چطور

این دو رگه ژاپنی امریکایی رو ببین طبیعی چقد خوشگله

شبیه عروسکه که😕😃

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دو سه سال پیش یا بیشتر شما یبار عکس عروسیتونو گذاشتین من هنوز تو ذهنمه از بس شیک و جذاب بود و ی ...

مرسی عزیزم خیلی محبت داری

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
وا چرا میگین زشته😐

چون زشته😷

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟