دیگه از هر چی مژه دسته جارو و چونه نوک تیز و فک چهار گوش و لب تزریقیه متنفرم
دو سه سال پیش یا بیشتر شما یبار عکس عروسیتونو گذاشتین من هنوز تو ذهنمه از بس شیک و جذاب بود و یه رنگ پوست فوق العاده شیک اصلا یادم نمیره 😅🌹
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
انقد آرایش داره مصنوعی شده جوری ک نمیشه تشخیص داد واقعیه یا نقاشی
من معشوقم...معشوق یه عاشق ما هر دو منتظر اون روزی،هستیم که دست هامون تاابد تو هم گره بخوره برای بهم رسیدن و خوشبخت شدنمون یه صلوات بفرست ممنونم ازت مهربون
قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻!
این دو رگه ژاپنی امریکایی رو ببین طبیعی چقد خوشگله
شبیه عروسکه که😕😃
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دو سه سال پیش یا بیشتر شما یبار عکس عروسیتونو گذاشتین من هنوز تو ذهنمه از بس شیک و جذاب بود و ی ...
مرسی عزیزم خیلی محبت داری
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟