سلام مامانا دخترم یک سالش تموم شده بردم برا واکسن وزنش تو سه ماه گذشته هیچ تغیری نکرده وزنش ۹۴۰۰ قدشم ۷۹ گفتن یه ماه دیگه بازم ببرم ولی لب به غذا نمیزنه سرلاک سوپ شیر فرنی هرچی میدم نمیخوره چیکار کنم شما چیا میدین به بچه ها
پسر ۱.۵ ساله منم وقتی داشت دندون درمیاورد هیچی نمیخورد بجز شیر.کلا وزنش نصف شد. اما من سخت نگرفتم.بعد اینکه بیشتر دندوناش دراومد.غذاخوردنش درست شد.الان هروقت چیزی نخورا بعد چند روز میبینم دندون جدید در راهه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرگرمش کن بعد بهش عذا بده مثلا با گوشی خیلی جواب میده خواهرزاده ی من همینطوری غذا میخوره چیزاییم ک میدی خوبه همینا غذای بچه هاس ولی اب ماهیچه و اینا هم مقویه
سرگرمش کن بعد بهش عذا بده مثلا با گوشی خیلی جواب میده خواهرزاده ی من همینطوری غذا میخوره چیزاییم ک م ...
تلوزیونو روشن میکنم خیلی دوست داره ولی اصلا حواسش پرت نمیشه آره ماهی و گوشتو مرغو خیلی دوست داره ولی جدیدا اونارم نمیخورم تو این چند ماه سه چهار بارم سرما خورده الانم سرفه میکنه دیگه کلافه شدم استرس وزنش داره دیوونم میکنه