2777
2789

سلام مامانا دخترم یک سالش تموم شده بردم برا واکسن وزنش تو سه ماه گذشته هیچ تغیری نکرده وزنش ۹۴۰۰ قدشم ۷۹ گفتن یه ماه دیگه بازم ببرم ولی لب به غذا نمیزنه سرلاک سوپ شیر فرنی هرچی میدم نمیخوره چیکار کنم شما چیا میدین به بچه ها 

خدایا شکرت

پسر ۱.۵ ساله منم وقتی داشت دندون درمیاورد هیچی نمیخورد بجز شیر.کلا وزنش نصف شد. اما من سخت نگرفتم.بعد اینکه بیشتر دندوناش دراومد.غذاخوردنش درست شد.الان هروقت چیزی نخورا بعد چند روز میبینم دندون جدید در راهه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرگرمش کن بعد بهش عذا بده مثلا با گوشی خیلی جواب میده خواهرزاده ی من همینطوری غذا میخوره چیزاییم ک میدی خوبه همینا غذای بچه هاس ولی اب ماهیچه و اینا هم مقویه

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
عزیزم قدش ماشالا خوبه غذا بخاطر دندون هست پسر منم تو این سن استپ کرد بعد ۱۵ ماه خوب شد

آره عزیزم گفتن قدش خوبه ولی هرچی میدم دهنشو قفل میکنه نمیخوره دیگه واقعا عصبی شدم از دستش

خدایا شکرت
سرگرمش کن بعد بهش عذا بده مثلا با گوشی خیلی جواب میده خواهرزاده ی من همینطوری غذا میخوره چیزاییم ک م ...

تلوزیونو روشن میکنم خیلی دوست داره ولی اصلا حواسش پرت نمیشه آره ماهی و گوشتو مرغو خیلی دوست داره ولی جدیدا اونارم نمیخورم تو این چند ماه سه چهار بارم سرما خورده الانم سرفه میکنه دیگه کلافه شدم استرس وزنش داره دیوونم میکنه

خدایا شکرت
تلوزیونو روشن میکنم خیلی دوست داره ولی اصلا حواسش پرت نمیشه آره ماهی و گوشتو مرغو خیلی دوست داره ولی ...

ن بابا خداروشکر نی نیت بزرگ شده نگران نباش با دکترش مشورت کن ی شربتی خواهرم میده ب پسرش ب اسم زینک تا میده اشتهاش باز میشه ب دکتر بگو ببین چی میگه

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
شیر فقط شیر خودمو میخوره شیر موز میدم لب نمیزنه فرنی هم در حد یه قاشق شاید به زور بخوره

عزیزم بالا یکسال شیر نیدو بهش بده

فعلا بخاطر لثه ش مراعاتش کن و چیزای ابکی بهش بده

شیره ماهیچه و قلم و عدسی و اینا بده