2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفت ک تا آخر عمر که .... میدونی من یه کاری کردم ک خودم مقصرم بخاطر این دارم تلاش میکنم

سام عزیزم من این پیامتو الان خوندم، منم تو شرایطی هستم مث تو خواستم بدونم چیشد دعا گرفتی دعات نتیجه داشت؟

عزیزم کلا دفن کردنی (بهش میگن دفینه)سوزوندنیهیچکدوم دعای خیر قرآنی نیست ایات قران گناه داره دفن یا س ...

سلام خوبین ببخشید میشه جواب بدین دعانویس به من گفته برا سنگینی‌من یا برگشت معشوق روی نعل برام مینویسه این چی‌اینم گناهه ؟ ومیشه لطفا درخواست دوستیم راقبول کنین لطفا 

ببین اینا از ابلیس و شیطان استفاده می کنن که شیطان از جنه و اونا که این کار و میکنن بی مزد کلر انجام ...

سلام خوبین ببخشید من کسی را میخوام برگردونم که خودش ۲ سال خاستگارم بوده ولی من قبول نکردم اگر طلسم بگیرم بازم عوارض داره ؟

طلسم اجنه رو میاره تو زندگیت

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....