2777
2789
عنوان

تجربیات من از بچه داری

883 بازدید | 37 پست

سلام. من طبیعی زایمان کردم، بچم دوماهه شده و برای همه چیز از دوران بارداری تااااا همینجور که ادامه بدم تجربه های زیادی از انتخاب پزشک تا خرید سیسمونی و زایمان و بچه داری بدست آوردم...

من هیچ کسی نداشتم که راهنماییم کنه و خیلی اذیت شدم و میشم...

به همین دلیل اگر شرایط من رو دارید، هر سوالی داشته باشید درخدمتم و اگر تجربه مهمی دارید خوشحال میشم اینجا عنوان کنید....

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از اواسط هفته پنج تا اواسط هفته ۶ سفر خارج از کشور دارم اونجا قراره خیلی راه برم

نمیدونستم باردارم چیکار کنم بچم نیفته؟ 

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله

من خیلی سوال دارم ها بپرسم همه رو؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

میشه درمورد سبسمونی بگین،چه چیزایی نیازتون شد؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من دوره هام بین ۲۸ تا ۳۴ روزه اس

الان ۴۰ روزه هنوز پریود نشدم

علائم پریودی رو هم دارم

روز ۳۱ بی بی زدم هاله کمرنگ افتاد روز ۳۹زدم منفی بود

سابقه نداشتم این همه عقب بندازم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
ما از اواسط هفته پنج تا اواسط هفته ۶ سفر خارج از کشور دارم اونجا قراره خیلی راه برم نمیدونستم باردا ...

زیادراه نرو وسیله سنگین بلند نکن ،آب زیاد بخور ،پد بهداشتی استفاده کن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
سلام ، روزای اول چیکار کنیم که بچه تازه بدنیا اومده ، چطوری مواظبش باشیم که خفه نشه توی خواب 

به پهلو فقط بخوابون

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
سلام ، روزای اول چیکار کنیم که بچه تازه بدنیا اومده ، چطوری مواظبش باشیم که خفه نشه توی خواب 

بچه تو خواب خفه نمیشه، مگر اینکه اشتباه کنید. کافیه چیزی رو صورتش نندازید. اولا که نیازی نیست حتما کلاه یا روسری سرش کنید چون بچه من تا چیزی سرش میکردم، یک ربع بعد اومده بود پایین و رو صورتش رو گرفته بود. دمای محیط رو متعادل کنید بهتره. دوم اینکه دمای خونه زیادی گرم نباشه تا بچه خدای نکرده تلف بشه، سوم اینکه چون بچه امکان داره روزهای اول زیاد بالا بیاره وقتی میخواین بخوابین یا مراقب کودک نیستید بچه رو به یک طرف بخوابونید، و در آخر اینکه بیشتر از ده دقیقه نوزاد تازه متولد شده رو به حال خودش رها نکنید...

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘