2777
2789
عنوان

راضی کردن شوهر برای رضایت عمل بینی

3755 بازدید | 56 پست

خواهرم بینی نوک پهنی دارد با کمی قوز و بهم میگه که اعتماد به نفسش خیلی کم شده

از شوهرش خواسته که عمل کنه اما شوهر خواهرم گفته من تو رو همینجوری که هسی دوس دارم و از اولم همینجوری دیدمت

الان عقد کردس و تا یه سال دیگه انشالله عروسی میکنه.نمیدونه چجوری شوهرشو راضی کنه که زودتر عمل کنه و برای عروسیش بینیش عمل شده باشه و خوب شده باشه.

در ضمن ایشون فقط میخوان طبیعی عمل کنن که کمی فرم بینیشون زیبا بشه و نمیخواد خودش رو تغییر بده.لطفا راهنمایی کنید

اگه کسی اول شوهرش راضی نبوده و بعد راضیش کردن لطفا راهنمایی کنن

شوهر منم راضی نمیشه

لعنتی خودش بینیش انقد خوشگله ک اگه عمل کنی اونجوری نمیشه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دماغم مشکلی نداره ولی از شوهرم پرسیدم رضایت میدادی عمل کنم میگه بستگی داره 

میگم به چی

میگه پول عملشو خانواده خودت تقبل میکردن اره😂😂😂😂فکرش اقتصادیه

🌸
سعی کن راضیش کنی پس حسود نمیخواد تو ام بینیت مث شوهرت خوجل بشه

با تمام وجودم سعی میکنم😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐