2777
2789
عنوان

راضی کردن شوهر برای رضایت عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3755 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک نوع لیزر ک از طریق سوزاندان بینی را گوکوچیک میکنه و فرم میوه

چه جالب . من دماغم یه شکستگی کوچولو داره . ولی خیلی رو مخمه میشه اینجوری درستش کرد ؟ شوهر منم راضی نمیشه بخاطر بیهوشی و بی حسی و اینجور چیزا 

خوب شده؟ میگن تاثیر نداره من بینیم یک تپل وپهنه.نمیدونم پلکسر تاثیزی داره یانه واینکه میگت جای نق ...

عاااااالی شد من دماغم خیلی پهن و نوکش افتاده بود هم جمع شد هم نوک بینی رفت بالا ولی مثل عملی ها ن طبیعی.کی گفته تاثیر نداره من ک دوست داشتم.اون لک ها هم دوتا عامل داره یا دستگاه طرفت خوب نیست و عمق کار را نمیدونه چقدر باید بزنه.یا مراقبت های خود شخص وگرنه من هیچی جاش نمونده اصلا

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
یک نوع لیزر ک از طریق سوزاندان بینی را گوکوچیک میکنه و فرم میوه

اصلا یا هیشکاری نکنید یا پیش دکتر مطمئن عمل کنید

این کارایی که تبلیغ میشه اصلا خوب نیس وگرنه تا الان جراحای بینی ورشکست کرده بودن😂

چه جالب . من دماغم یه شکستگی کوچولو داره . ولی خیلی رو مخمه میشه اینجوری درستش کرد ؟ شوهر منم راضی ن ...

جای شکستگی ک فیلر باید بزنی عزیزم بعد اگر بزرگه دماغت و سرش افتادگی داره پلکسر کنی

اصلا یا هیشکاری نکنید یا پیش دکتر مطمئن عمل کنید این کارایی که تبلیغ میشه اصلا خوب نیس وگرنه تا الا ...

من ن تبلیغ میکنم و ن قراره کسی پول بده ب من و پولی توی جیبم بره عزیزم علم روز ب روز پیشرفت میکنه مگه قراره یک علم تا اخر باشه و دیگه علمی روی دستش نیاد؟؟؟ شما هرجور صلاح میدونید بقیه هم هر طور صلاح کارشونه من تجربه مو گفتم راضی هم بودم بجز من چند نفر دیگه هم انجام دادن اینجا ک راضی هم بودن 😊😊😊خانمها بیاید پولهاتون را پس بگیرید

میترسه میگه اگه خراب بشه اگه بد بشه اگه جوری که میخوای نشه و در اخر میگه مهم منم که همینجوری میخوامت ...

خب اگه دلیلاش اینه راضیش کن و اعتمادشو جلب کن ک خوب میشه

شوهر خواهرم بهش میگه سخته و ازیت میشی

ولی بنده خدا میخواد زودتر راضیش کنه ک برای عروسیش ثابت بشه بینیش

برای بینی گوشتی خوبه؟عکس قبل و بعد نداری

من بینی خودم گوشتی بود بله عالیه.عکس نمیذارم عزیزم تو گوگل سرچ کنید هست یا اگر دوست دارید لینک کسی ک پیشش رفتم توی تلگرام توی پیجش هست