الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه ناخاسته بوده شاید طبیعی باشه و یکم زمان ببره.اگه نه و امادگی داشتید که حتما افسردگی گرفتی .برو مشاور ...توان هزینه مشاوره نداره بهداشت منطقتون مشاکر رایگان داره کارشون خوبه کمک میکنه
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
منم تو بارداری خوب خوب بودم به محض زایمان حالم بد شد
خب پس تابلوعه دیگه افسردگی زایمان گرفتی🙄🙄🙄🙄🙄یعنی مطالعه نکردی در موردش....پیگیرش باش کم کم پیشرفته بشه حتی دوست ندادی شیرش بدی....پیگیر باش
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
سلام منم مثل شماهستم الان ۱۱سالشه ولی هتوز حس مادری ندارم نیازهاش رو برآورده میکنم ولی نمیتونم بهش محبت کنم با پسر دومم اینجور نیستم واقعا خودم هم رنج میبرم ناگفته نماند بچه بدقلقی است از همون دوره نوزادی
سلام خوبی هستی منم دقیقا مثل توعم بچم سه ماهشه اصلا احساس مادری ندارم بشدت پشیمونم از اینکه بچه آوردم همش میگم کاش زمان عقب برمیگشت کی این حالم درست میشه الان سه سال گذشته شما خوب شدی بعد چند ماهگیش خوب شدی ؟تورو خدا کمکم روحیه بگیرم ببینم اصلا وضعیت بهتر میشه یا یه عمر باید با پشیمونی زندگی کنم