2777
2789
عنوان

باردار نشدن

381 بازدید | 71 پست

سلام توروخدا خانمايي كه در تلاش براي بارداري هستن و چند ماهه نتيجه نگرفتن بيان بگن مثل من همش بهش فكر ميكنن يا فقط اقدام دارن و نميشه ميرن ماه بعد ؟چي كار كنم ميخام ببينم فقط من اينجوريم كه در حال اقدام نميشم داغونم و مدام فكرم مشغوله يا همه اينجوري ميشن؟؟؟

در ضمن من ٤ماه پيش سقط داشتم ١٣هفته ب خاطر تصادف و ماه اول هم باردار شده بودم، بعد از دو ماه هم اقدام كردم كه الان دو ماهه نتيجه نگرفتم و دارم داغووون ميشم مدام فكرم مشغوله و صبح كه بيدارميشم با فكر بيدار ميشم توروخداااا كمكم كنيد همش ميگم دفعه پيش بار اول اقدام شدم الان چرا دو ماه گذشت نشد😔😔😔😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بیخیال بشی و بهش فکر نکنی و استرس نداشته باشی اونوقت باردار میشی

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

من ۴ ساله همینه حال و روزم هرماه هم بیشتر ماه قبلی گریه و زاری میکنم دیگه نااااا امیده ناامیدم زوره خدا رو که ندارم دارم؟نمیده مگه زوره؟حالا خدا کنه شماها زودی باردار بشید ولی مطمئنم من دیگه نمیشم این ماه خیلی امیدوار بودم و مطمئن‌بودم خدا نگام میکنه اما زهی خیال باطل الانم پریودم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

من بعد از یک سال دقیقا ماهی که بهش فکر نکردم و همش بالا پایین میپریدم😀باردار شدم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

یه چیز بهت بگم من داغون ترین و ناامیدترین بودم دیروز فهمیدمـ باردارم اونم بعد از پنج سال ترخدا ترخدااااااا ناامید نشید اینو کسی داره بهتون میگه فکر میکرد حسرت به دل میمونه ولی قدرت خدا خییییییلی بیشتره چقدر حرف نشنیدم چقدر بغض که تو گلوم قورت ندادم 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

شما چند وقت اقدام بودي؟ اگه طول كشيده بوده چه جوري تونستي غلبه كني به استرس و فكر و خيال؟مثل من هم بودي اولش؟

خوب چي كار كنم شما تجربه مشابه من داشتيد؟

بهش فک نکن زندگی عادیتو پیش ببر منتظر بارداری نباش و اقداماتم منظم باشه 

منتظر هرچی باشی دیر میاد توکل به خدا صبر کن🍁

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...

من بخاطرش سفر رفتم و واقعا هم اونقد بهم خوش گذشته که فراموش کردم اما باز نشده اون روز توی یه مقاله علمی خوندم نوشته بود اینکه میگن استرس باعث ناباروریه تا حدودی درسته اما به هیچ وجه دلیل قطعی نیست پس خودتونو گول نزنید

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊