2777
2789
عنوان

باردار نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 71 پست
من دیگه به هیچکدوم از اینا نه اعتقاد دارم نه انجام میدم 

مگه انجام دادين و نتيجه نگرفتين؟

آمپول يعني چي كار ميكنه؟

بعد يه سوال مثلا من مرتب يك روز در ميون اقدام داشته بعد پريود بعد ديدم باردار نشدم و ٤ماه پيش هم شده بودم و تصادف كرددم اونجوري شد

الان يعني تخمك نداشتم ؟

هيچ كس نيست خواهشا بيايين تجربيات تونو بگيد  😔

چیبگم  اخه  دوماهههه    پس خدا پدر ماها رو  بیامرزه  🥺

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه انجام دادين و نتيجه نگرفتين؟ آمپول يعني چي كار ميكنه؟ بعد يه سوال مثلا من مرتب يك روز در ميون ...

داری دختر جان داری   فقط اروم باش  😘

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

اره دکتر رفتم عکس رنگی گرفتم و شوهرمم ازمایش داد کم تحرکی اسپرم داشت ولی دکتر هیچ دارویی بهش نداد فقط به خودم ۳ ماه کلومیفن داد که بخورم اگه تو این سه ماه حامله نشدم برم ای یو ای البته مطمئنم شوهرم هیچوقت با ای یو ای موافقت نمیکنه

۲۶ سالمه

من ۴ ساله همینه حال و روزم هرماه هم بیشتر ماه قبلی گریه و زاری میکنم دیگه نااااا امیده ناامیدم زوره ...

گاهی خدا صبر بندشو میسنجه نا امید شدن از ذات بزرگ وبخشنده ی خدا گناه خیلی بزرگیه

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
شما بارداري؟

نه  ۷ ساله تو اقدامم  اگه بشه  اسمشو اقدام گزاشت البته🤩

منم اقدامم هنوز نشدم دوتاهم سقط داشتم یه ۸هفته یه۲۶هفته ب وقتش خدا خودش میده گلی ب منم همه میگن استرس نداشته باش وبیخیال باش منم دارم همین کارومیکنم

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
گاهی خدا صبر بندشو میسنجه نا امید شدن از ذات بزرگ وبخشنده ی خدا گناه خیلی بزرگیه

ميدونم خدا خيلي بزرگ ولي صبر بنده هاش كمه 

تا قبل اززاين الان توي چهار ساله ازدواج كردم سه سال كه نميخاستيم و فروردين امسال تا خاستم باردار شدم 

تا الان فكر نميكردم بچه انقدر وجودش تو زندگي متاهلي مهم باشه ،خانواده و فاميل همسرم هم سنتي هستن و تمام عروسايي كه ميان چند ماه بعد از ازدواج باردار ميشن و فقط من و هميرم متفاوت بوديم 

اصلا هيلي حالم بده ،فكرشم نميكردم اگه منتظر باشم انقدر درد داره و مهمه بودن فرزند 

نه  ۷ ساله تو اقدامم  اگه بشه  اسمشو اقدام گزاشت البته🤩

پس اين عكس فرزندتون نيست پروفايل،و اينكه تيكر بارداري هم داريد رو پروفايلتون، بچه اولتونه،بعد هفت سال دكتر چي ميگه و مشكل چبه؟

واقعا  و چه قد که ادم صبور میشه  تو انتطار  حالا درمورد موضوعات  دیگه  زندگی   من که بزرگ  شدم  🥺🥺🥺