2777
2789
عنوان

کربلا

54 بازدید | 8 پست

خنک ترین زمان چه موقعست اونجا بخای بری ؟ شخصی بری یا با کاروان بهتره ؟ چجوریه اونایی که با کاروان میرین کجا اقامت می‌کنین هزینه اش چجوری در میاد خورد و خوراک همه چیش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو بار با کاروان رفتم یه بار تو پاییز بود فکر کنم خنک بود هتل میبرن دیگه هتل های ایرانی غذا هم میدن بهمون خود کاروان همه چیز تهیه میکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هزینه اش چقدر شد عزیز

اون زمان من یادم نیست چند سال پیش رفتم ولی الان کاروان هارو فالو دارم از 6 تومن زمینی میبرن تا 30 تومن هوایی تقریبا سرچ کنی قیمت هاشون میاد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
آزاد رفتی هتل گرفتی ؟ هزینش چقدره شد

اره هم نجف هم کربلا 

امسال شبی ۸۰۰ هزار تقریبا بدون غذا فقط اقامت ولی جاش خییییلی خوب بود کنار بین الحرمین 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

هوا این موقع از سال عالیه...

همین الان عراقم، با کاروان اومدم... همه چیزشون خوب بود، راضی بودم کاملااا

به نظرم با کاروان خیلییی از شخصی بهتره

تنها مشکلی که داشتم با اتوبوس عراقیشون بود، یه کوچولو قدیمی و کوچیکه به نسبت

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭