2777
2789

🌺

🔴از همان روز اولی که به خانه همسرتان وارد می‌شوید، خودتان باشید. سبک پوشش‌تان، جنس رفتارهای ‌تان و عادات ‌تان را سانسور نکنید تا بعدها با نشان دادن خود واقعی‌تان آنها را شگفت‌زده نکنید.

🔴اگر از فرهنگ متفاوتی هستید، خود را مسئول شبیه شدن به خانواده همسرتان ندانید. درست است که برخی ریزه‌کاری‌های معاشرتی و رفتاری را به‌خاطر حفظ حریم‌ها رعایت می‌کنید .

✔️اما قرار نیست بعد از ازدواج همه گذشته‌تان را کنار بگذارید و به فرد دیگری تبدیل شوید❗️

─═हई  @DrAzartash  ईह═─

┄┄┅━❅✍❅━┅┄┄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اومدم بگم اولین روزی ک رفتم خونه شون روزی بودکه از آزمایش برگشتیم ج مثبت بود ناهار رفتیم دورانی با خواهرشوهرام هم بودن قورمه سبزی بود ناهار

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚