2777
2789
عنوان

این چی بوده زیر فرش اتاق خوابمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 39 پست
باشه عزیزم نداشته باشه گاهی به یاتارمو میخونن.الان که خدا کنه ازشما جیزی نباشه ولی اگه حس میکنی طلسم ...

اینقدر نذر و نیاز کردم

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
خواهرم بچه دار نمیشد همش میگفت حس میکنم تو اتاقم انرژی منفی هست چون اتاقش خیلی مهمون میرفت میشستن رو ...

منم به اتاق خوابم حس بد دارم اصلا نمیرم رو تخت بخوابم جلوی تی وی میخوابیم با شوهرم 😐😐😐 خونمونو امسال عوض کردیم بازم همونجوریم. تختو عوض کنم یعنی ؟

و خدایی که به شدت کافیست ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم به اتاق خوابم حس بد دارم اصلا نمیرم رو تخت بخوابم جلوی تی وی میخوابیم با شوهرم 😐😐😐 خونمونو ام ...

یه بار اتاقتو بریز بیرون از اول تمیز کن دکورشم عوض کن ببین تاثیر داره یا نه

نمازش چجوریه؟

دو رکعته رکعت اول یه حمد و ۱۰۰ بارسوره ی قدر رکعت دوم یه حمد وصد بارتوحید بعذازنماز میری سجده واز حضرت فاطمه بخواه که اگه سحری داره باطلشون کنه و کشته شدن مو کلان سحر وکسی که اینکاروکرده تو عالم خواب بهت نشون بده تاهفت شب اینقدر ادامه بده تا کشته شدنشونو تو خواب ببینی .فقط به هیجکس نگو جون ممکنه اگه بفهمن باطلش کرددی دوباره برات سحربزنن

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
دو رکعته رکعت اول یه حمد و ۱۰۰ بارسوره ی قدر رکعت دوم یه حمد وصد بارتوحید بعذازنماز میری سجده واز حض ...

میترسم آخه به جا خوندم اگه سعی کنی به باطل کردنش میان سراغت

میترسم آخه به جا خوندم اگه سعی کنی به باطل کردنش میان سراغت

نه هیج غلطی نمیتونن بکنن وقتی میخای نمازو بخونی به ۴طرفت ایه الکرسی بخون و۴قل هیج غلطی نمینونن بکنن

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
نه هیج غلطی نمیتونن بکنن وقتی میخای نمازو بخونی به ۴طرفت ایه الکرسی بخون و۴قل هیج غلطی نمینونن بکنن

سراغ بچم نیان

نه عزیزم.سوره ی بقره صوتی توخونت پخس کن

شاید بعد اربعین میریم کربلا اونجا بخونم قطعا زودتر جواب میگیرم