2777
2789
عنوان

این چی بوده زیر فرش اتاق خوابمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پای مرغ برای چیه

نمیدونم والا..اونم انداخت تو آشغالی

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
خخخخ نه جوب میبرش باطل میشه اگه طلسم باشه

حالا انشالله که رفت قاطی کثافت های فاضلاب جن موکلش از بوی گندش فرار کرده باطل شده

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸

خواهرم بچه دار نمیشد همش میگفت حس میکنم تو اتاقم انرژی منفی هست چون اتاقش خیلی مهمون میرفت میشستن رو تختش گفت میخوام تختمو عوض کنم تخاشو عوض کرد الان بارداره همش فکر میکنم شاید دعا تو تختش بوده

خواهرم بچه دار نمیشد همش میگفت حس میکنم تو اتاقم انرژی منفی هست چون اتاقش خیلی مهمون میرفت میشستن رو ...

منو و شوهرم یه شبه شدیم خروس جنگی رفتیم کربلا اومدیم آروم تریم

یه دستوری که ردخورنداره بهتون میگم همیشه اینکارو کنید .ببنید خانوما دعانویسا برای اینکه اجنه ی کافرو به خدمت خودشون دربیارن که مثلا بیان و بین شمارو به هرطریقی بهم بزنن میان اسامی خدارو مینویسن ویه جورایی بابرعکس نوشتنش واینا بهش بی احترامی میکنن حالا فکرشو بکن شما تازه برگه ای که اسم خداروشه رو بندازی توالت دیگه جه شود.همیشه وقتی خدایی نکرده از این جیزا پیدا کردید بندازینش تو یه سطل اب وگلاب وبهش ۳۴مرتبه ۴قل و۳۴ مرتبه ایه الکرسی و ۳۴ مرتبه لاحو ل ولا قوه الا بالله بخونید بریزیدش تو اب روان ان شاالله به یاری خدا باطل میشه .دوم اینگه اگه میخواین بدونبن سحرداربن یانه و یا میدونین سحر دارین ولی نمیدونین کجاست نماز حضرت فاطمه رو بخونید تو خواب بهتون نشتون میدن و طلسمتونم باطل میشه.

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
یه دستوری که ردخورنداره بهتون میگم همیشه اینکارو کنید .ببنید خانوما دعانویسا برای اینکه اجنه ی کافرو ...

عزیزم نوشته نداشتنولی چرا زیر پا بود

عزیزم نوشته نداشتنولی چرا زیر پا بود

باشه عزیزم نداشته باشه گاهی به یاتارمو میخونن.الان که خدا کنه ازشما جیزی نباشه ولی اگه حس میکنی طلسم داری نماز رو بخون

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.
باشه عزیزم نداشته باشه گاهی به یاتارمو میخونن.الان که خدا کنه ازشما جیزی نباشه ولی اگه حس میکنی طلسم ...

نمازش چجوریه؟