2777
2789
عنوان

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند؟

589 بازدید | 31 پست

بچه ها شوهرم با خیانتاش خاطرات بدی تو ذهنم گذاشت خیلی بد تحقیر شدم مقایسه شدم آدم بده من شدم این من بودم ک کم محکوم ب کم گذاشتن شدم اعتماد بفسم ب کلی نابود شد افسرده شدم ووو ..‌ کسایی ک این بلا سرشون رفته قشنگ میفهمن من چی میگم ...اما بخشیدم .... ن بخاطر اینکه شرایط طلاق رو نداشتم و حتی بخاطر بچه هامم ن بخشیدم چون فکر میکردم از روی حماقتش بوده و عاشقمه ... اصن چرا هر کاری میکنه من خودمو میزنم ب اون راه و میگم دوسم داره ولی حالیش نیست ... هنوزم همینجوریما . بعد از این همه ماجرا خیلی سعی کردم بهش نزدیک بشم اما نشد ک نشد هر قدمی من برمیدارم اون یه قدم میره عقبتر ... باهام سرده خیلی سرد اما میگه دوستم داره .. من برم نزدیکش اگه خودش احتیاج نداشته باشه پسم میزنه .. تو تخت اگه نخاد اصلن انگار یه تیکه سنگم کنارش بهش میگم رک ک بهت احتیاج دارم عقده ای شدم بابا یکم حواست بهم باشه شوخی و جدی بهش میگم میگه مگه دوست داشتن ب این چیزاست 😢😢😢😢😢خسته شدم خیلی خسته فقط خاستم یکم درد و دل کنم همین ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔😔واقعا ناراحت شدم عزیزم امیدوارم زندگی ب کامت بشه

ی شب خسته و کلافه از کارای روزمره در حالی ک پسر کوچیکمو گذاشته بودم روی پام و تکونش میدادم ک خوابش ببره پسردوسالم اومد جلوم وایساد گفت مامان دُمّه هامو میبندی؟نگاش کردم اشک تو چشام حلقه زد گفتم آره ک میبندم عمر مامان!با بستن آخرین دکمه، ی قطره اشک از رو گونم سر خورد اومد پایین...وقتی داشتم دکمه هاشو میبستم ب این فکر کردم ک چند سال دیگه پسرم اونقدر بزرگ میشه ک دیگه ب دکمه نمیگه دُمّه و اون روز قطعا خودش دکمه هاشو میبنده همون لحظه دلم واسه لحظه ای ک دکمه هاشو میبستم تنگ شد...

عزیزم مشاوره برید هر دو خیلی کمک میکنه

من خودم با مشاوره بهتر شدم هر چند هیچ وقت فراموش نمیشه ولی خیلی خوب بود

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

عزیزم من تازه عروسم بچه ندارم. هیج مشکلی نداریم تو زندگیمون. منظورم مساله ی خیلی جدی باشه... 

شوهرم 10 روز یکبار به زور سمت من میاد.. به زور.. 

همش دارم بهش شربت افزایش میل جنسی و چیزهای گرم و قرص تقویتی. این چیزا رو میدم.. 

هیچ مشکلی هم نداره... ولی میلی نداره

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند

آخ عزیزم، شما باید اول خودت خودتو دوست داشته باشی تا شوهرت جذبت بشه، به خودت برس،  کم محلش  کن، هر چی بیشتر وابسته اش باشی اون دور تر میشه ازت، با بچه هات برو بیرون محل هم بهش نده، شام درست کنین برین پارک نزدیک خونتون، با مامانت یا خواهرت برین بیرون بگردین، کم کم میفهمه که تو تره هم براش خورد نمیکنی میاد سمتت

امروز اینقدر تو پارک که رفته بودیم گریه کردم.. گفتم بابا مگه من کلفتت هستم. نه احساسی نه حرفی نه چیزی... 

الانم شب رفته سرکار. من تنهام. 

حتی تنها تر از دوران مجردیم شدم. 

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند

بچه ها پیر شدم شکستم نابود شدم اما اون دوتا زن لعنتی و شوهرم ب خودشون افتخار میکنن ک حتما از من سر بودن تازه اعتماد بنفس گرفتن . باورتون نمیشه یکیش چقدر محجبه و اهل نماز روزه بود و دلیل کارشو میگفت بس ک من خوبم و الم و بلم اینقدر گفت ...

عزیزم مشاوره برید هر دو خیلی کمک میکنه من خودم با مشاوره بهتر شدم هر چند هیچ وقت فراموش نمیشه ولی خ ...

نمیاد اون و در ضمن ب نظرم هیچ چیز دردمو تسلا نمیده .. خوبما چند روز ولی یهو میاد سراغم و داغون میشم خدا ازشون نگذره😢😢😢

نمیاد اون و در ضمن ب نظرم هیچ چیز دردمو تسلا نمیده .. خوبما چند روز ولی یهو میاد سراغم و داغون میشم ...

میفهمم چی میگی چه دردی داری😫😫😫

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید