2777
2789
عنوان

آشنایی قبل از ازدواج

123 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خسته نباشید

میخوام بدونم آشنایی قبل ازدواج با دختر خانم خوبه یا نه؟

من خودم به روش سنتی ازدواج کردم و مادرم نوه عمه خودمو برام گرفت که خانوم بعد از 12 سال زندگی مشترک ول کرد و رفت 

حالا برای ازدواج مجدد قبل ازدواج باید با خانم رفت و آمد کنیم یا نه ؟ همون روش سنتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشنایی خوبه حتمن مشاور برین 

به طور واضح ازش بپرس برای زندگی اینده اش چه چیزی میخاد

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

تو یک لباس میخری کارت رو میدید فروشنده میگی یچی بزار توش نگاه نکرده میخری می‌بری خونه اون موقع میبینی ؟

همون سنتی یعنی آشنایی اولیه سنتی بوده وگرنه بعدش یک تایم نامزدی هست

پس فلسفه نامزدی چیه همون مستقیم ازدواج کنید

سوال مهمه حتما مطالعه کنید حتما سواد عاطفی خودتون بیشتر کنید، 

من پاسخم رو مینویسم البته منظورتم شخص شما نیست منظورم تمام کسانی هست که این سوال دارند.

پدر مادر هرچیزی گفتن احترامشون واجبه ولی حرفاشون رو عملی نکنید

یه والدینی میگه من دوست دارم نوه  دار بشم نوه ام مهندس باشه- نمیفهمم ادم الان برای بچه خودش هم نباید نسخه بپیچه این کار اشتباهه شما حق ندارید حتی توی اینده فرزندتون دخالت کنید چه برسه به نوه- از پدر مادر راهنمایی بخواید برای انتخاب کیس مناسب ولی حرف اول اخر خودتون بزنید. اگر حرفی میزنند فکر کنید اگر درست بود انجام اینکه سخت پدر مادر باید حتما اجرا بشه اشتباهه

مهم نیست سنتی آشنا میشید یا به روش ها امروزی
روش های مختلفی هست برای پیدا کردن نفر مورد نظر مثلا توی اقوام- دیتینگ اپ ها - اشنایی در اکیپ ها - در دانشگاه- محیط کاری 

اگر کسی مد نظرتون هست اولی کم اطلاعات بتونید بدست بیارد ببینید خانواده اش هم تایپ شما هستند یا خیر 

اگر مرحله اول رد کردید باید تلاش کنید یک دیت با طرف برید

وقتی دیت اول رفتید تازه باید توی دیت اول طوری رفتار کنید بتونید دیت دوم رو هم برید
توی دیت اول اصلا سوال اینا نپرسید چون جلسه بازجویی نیست فقط سعی کنید حس خوب بدید چون شما دو نفر بار اول هست همدیگر در یک قرار ملاقات میکنید فقط باید تمرکز توی دادن حس خوب باشه اصلا از شکست ها گذشته نگید - منم منم نکنید اگر سوالی پرسید صادقانه جواب بدید شروع دیت اول و پایان دیت اول خیلی مهمه که بتونید حس خوب منتقل کنید و زمینه دیت دوم را فراهم کنید.
تازه از دیت دوم و سوم شما کمی میتونید شناخت حاصل کنید- دیت اول فرض کنید میزبان هستید و طرف مهمان کاملا باید محترمانه باشه و حد مرز حفظ بشه و نه شوخی زیاد و نه خیلی خشک

برای شناخت اولیه حداقل باید ۴۰۰-۵۰۰ دقیقه با طرف وقت بگذرونید با یک دیت دو دیت اصلا چیزی مشخص نمیشه
جذابیت طرف اگر براتون از ۴ یا ۵ از ده هم بود اوکی باشه توی ذهنتون اوکی بدید چون زیبایی مهم ولی مهم ترین معیار نباید باشه(یه تحقیق انجا شده بود بین ذوجین  موفق که فقط ۱۱ درصدشون توی دیت اول از جذابیت طرف خوششون اومده و بقیه طی دیت های بعدی اون جذابیت با اخلاق و رفتار ایجاد شده)

شاید مثال خوب نباشه چون ما انسان هستیم اما واقعیت اینه وقتی میخوایم ماشین بخریم ده تا ماشین میریم میبینیم ولی برای زندگی عاطفیمون حاضر نیستیم وقت بزاریم با چند نفر دیت بریم که بتونیم فرد مناسب از نظر عاطفی پیدا کنیم.

متاسفانه مردم ما کمی تفکر سنتی دارن الان از هر ده تا ادم بزور دو تا ادم حسابی پیدا میشه
توی رابطه دنبال ادمی بگردید که انعطاف پذیر باشه
رابطه رو بر اساس رشد بنا کنید

توی رابطه حرف ها نقاب هستند شما باید با رفتارتون خودتون ثابت کنید هی نگید من فلانم من فلانم باید با رفتارتون به طرفتون ثابت کنید که ادم حسابی هستید
باید برای رابطه وقت بزارید دوران اولیه و اول ازواج زمان بزارید برای ساختن خاطرات خوب خلاقیت به خرج بدید بخونید ببینید که چطوری میتونید دنیای طرف مقابلتون بیشتر اشنا بشید کشفش کنید بتونید خوشحالش کنید بتونید وارد دنیاش بشید و اونو وارد دنیای خودتون کنید البته اینا برای مراحل بعدشه شما تو روز های اولیه باید بتونید خودتون باشید لطفا رفتار کسی شبیه سازی نکنید اگر خود واقعیتون مورد پذیرش نبود باید شخصتتون ارتقا بدید نه اینکه شخصیت فعلی بعد باشه باید بروز بشید البته میگم بروز بشید منظورم این نیست ظاهر - ظاهر بخشی از مسئله هست منظورم انتقاد پذیری منظورم سازش منظورم توانای کلام گفتم و صحبت کردن و مکالمه کردنه

توی رابط و زندگی همش خودتون حرف نزنید ۲ دقیقه حرف زدید ۴ دقیقه بزارید طرف حرف بزنه ببینید چی میگه بیشتر شنونده باشید تا گوینده. 

باید برید توی متن زندگی باید پی این زندگی به تنتون بمالید از زیر مسئولیت ها نباید شانه خالی کنید.

خیلی جا ها شنیدم میگن حاضرم برای عشقم بمیرم. لازمه بگم این جمله رو خیلیا گفتن ولی تهش نمردن -لطفا بخاطر عشقتون ورزش کنید- بخاطر عشقتون باشگاه برید- بخاطر عشقتون کتاب بخونید - بخاطر عشقتون پول پس انداز کنید بخاطر عقشتون سواد رابطه رو بالا ببرید- مردن بخاطر عشق کار اسونه و یه جمله کلیشه ای هست اگر واقعا ادمش هستید بخاطر اول خوتون بعد عشقتون توی زندگیتون دیسپلین داشته باشین.

پادکست های جافکری بخش سواد عاطفی پیشنهاد میکنم گوش بدید