پسر من از ۱۲ حدودا ۲۰۰سی سی شیرخشک خورده ی ربع ممه خورده هنو بیداره تز ساعت ۸هم نخوابیده منم سردرد دارم شوهرمم خوابه پسرمم ۵۱روزشه تازه یبوستم داره راهکار بگین بدلی اینکه شکمش کار کننخ
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
ترنجبین بده....والا پسر من ۳.۵ سالس..چون ۷ تا ۹ گرفت خوابید الان بیداره
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ترنجبین بده....والا پسر من ۳.۵ سالس..چون ۷ تا ۹ گرفت خوابید الان بیداره
دادم کار نمیکنه
شکمشو با روغن بمال در جهت عقربه ساعت....پاهاشو جمع کن تو شکمش مثل ورزش کردن...یکم کره بزن با گوش پاکن دمه مقعدش...شیر خشکو رقبق کن...بعدم بچه ایی ک شیر خشک میخوره باید تو روز بهش اب جوشیده در دما اتاقم بدیا
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.