2777
2789
برات دعامیکنم گلم خدا هرحاجتی داری بهت بده ان شاالله.برای خودم توجاهایی دستمو گرفته که حتی فکرشونمیک ...

سلام عزیزم میدونم خیلی گذشته... تاپیکت اتفاقی دیدم.سمانه هستم. من یه دختر دارم نه سالشه آرزوش خواهر شدنه...غصه تنهاییش میخوره ومنم شرمنده اش😭.. چهار سالع اقدام دومی هستن خیلی دلشکسته ام..فروردین امسال حامله شدم ولی نی نی نموند واسم یعنی نمیدونی الان چه حالی دارم... میشه منم معجزع شع دررحقم و حاجت بگیرم.. خیلی نا امیدم.. سنمم بالا.. امروز پریود شدم کلی گریه.. میشه یه خواهش کنم ازت شما که حاجت گرفتی یه دونه هم به نیت من بخونی🥺 شاید خدا از دل و زبون شما قبول کنه.... خودمم بعذ پاک شدن چله شو شروع میکنم... دعام کن به خاطر دخترم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

سلام گلم اره پسرم الان مردی شده براخودش

سلام عزیزم من الان تایپکت رو خوندم خیلی خوشحال شدم برات خداروشکر خدا بچه هاتو برات حفظ کنه منم قبلا از حدیث کساء حاجت گرفتم واسه دخترم😍😍😍 الانم باردارم چله حدیث کساء گرفتم که انشالله بچم پسر بشه توروخدا برام دعا کن حاجت روا بشم 

درتاریخ ۱۴۰۱/۹/۳۰ بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍🤲 ۱۴۰۱/۱۰/۱ آزمایش دادم گفتن مشکوکه باید تکرار بشه دعاکنین دفعه بعدی مثبت شه خدایا ناامیدم نکن آمییییین🤲🤲🤲 ۱۴۰۱/۱۰/۷ آزمایشم مثبت شد مرسی خدا جونم😍😍😍۱۴۰۲/۵/۳۰ دختر خوشگلم ب دنیا اومد خدایاشکرت 😍😍😍در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۲ روز ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) بی بی چکم مثبت شد واسه بار دوم مامان شدم خدایاشکرت😍😍😍نی نیم سقط شد اونم دقیقا روز تولدم۱۴۰۳/۱۱/۱۳🥺🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من الان تایپکت رو خوندم خیلی خوشحال شدم برات خداروشکر خدا بچه هاتو برات حفظ کنه منم قبلا ...

انشالا عزیزم خدا بچه هاتو برات حفظ کنه تو دلیتم همونی باشه ک ارزوشو داری

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
انشالا عزیزم خدا بچه هاتو برات حفظ کنه تو دلیتم همونی باشه ک ارزوشو داری

مرسی قشنگم متاسفانه سقط شد😔

درتاریخ ۱۴۰۱/۹/۳۰ بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍🤲 ۱۴۰۱/۱۰/۱ آزمایش دادم گفتن مشکوکه باید تکرار بشه دعاکنین دفعه بعدی مثبت شه خدایا ناامیدم نکن آمییییین🤲🤲🤲 ۱۴۰۱/۱۰/۷ آزمایشم مثبت شد مرسی خدا جونم😍😍😍۱۴۰۲/۵/۳۰ دختر خوشگلم ب دنیا اومد خدایاشکرت 😍😍😍در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۲ روز ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) بی بی چکم مثبت شد واسه بار دوم مامان شدم خدایاشکرت😍😍😍نی نیم سقط شد اونم دقیقا روز تولدم۱۴۰۳/۱۱/۱۳🥺🥲