2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب پس امتحانش میکنم.ان شالله بازم حاجت روامیشی 

ان شاالله.اره حتما امتحان کن منکه خیلی بهش اعتقاددارم ان شاالله شماهام حاجت میگیرین.خداکنه برسه اونروز که بیام بگم خدایاشکرت حاجتمو گرفتم..😍😍

درگیر حسی بودم که میدونسم یه بازیه ولی موندم که ببازم
حاجتی که دارم میشه گفت فقط یه معجزه میخوادتاهمه چیزدرست شه همه هم میگن نمیشه صلاح نیست ولی من هنوزم ...

امیدوارم بهترین نصیبت بشه گلکم غیرممکن وجود نداره بسپارش بخدا جوری همه چیو درست میکنه که خودتم تعجب میکنی خدابزرگه😘😘

منم از امشب برداشتم خیلیم زار زدم باخوندش برام دعا کنید خیلی درمونده شدم خسته از عالم😢😢😢😢

برات دعامیکنم گلم خدا هرحاجتی داری بهت بده ان شاالله.برای خودم توجاهایی دستمو گرفته که حتی فکرشونمیکردم.امیدت بخدا باشه.من دیگه جوری شدم که فقط دعا ونماز و قرآن بهم آرامش میده وقتاییکه خیلی قلبم دردمیگیره از فکروخیال فقط باقرآن آروم میشم

من یبارکه بچه اولم سقط کردم،برا دومی اومد توخوابم و یکی کتاب داد دستم گف بخون ان شاالله حاجت میگیری ...

ممنون حتماامتحان میکنم 

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه