2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم ی روزی اینارو ببینم از شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 206 پست
اسی جان خوندم حالا اون یه غلطی کرد شما چرا اینقدر رو مخش راه میری دوست داری کار به جاهای باریک بک ...

من هيچيييي نگفتم وقتي اينجوري گف همون موقه ام حرف نزدم ك بحث نشه بعد دو روز بهش گفتم ك بفهمه

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
وای تقصیر خودته چقد بحث میکنی حالا داره میگ منظورم این نبوده دیگ بعدم هیچ وق ب شوهرت نگو مادرت ای ...

بعد دو روز ك اروم شده ميگ منظورم نبوده..

ك اونم ب دروووغ

بعدم مامانشو والا من نگفتم چ كرده چ نكرده ك

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اخرم منو میگف راضی بودم اول همون مادرش

الان شوهرم مادروپدرش‌رو بیشتر دوس‌داره ومیزاره روسرش به خودم هم علنا گفته اونا جایگاهشون بالاتره‌،به منم گفته اول مادر‌وپدرت ،

الان شوهرم مادروپدرش‌رو بیشتر دوس‌داره ومیزاره روسرش به خودم هم علنا گفته اونا جایگاهشون بالاتره‌،به ...

عزيزم چ زندگي خوبي!

هر كس پدر و مادرش...

واسه توليد مثل كنار همين ب عنوان شريك زندگي؟؟؟

يا صرفا رفع نياز؟

خدانكنه عزيز دلم قرار شده تا بعد بدنيا اومدن بچه صبركنه بدنيا اومد بچشو برداره جداشيم

نميتوني از بجه بگذري برا زندگيت بجنگ اون زندگي جاي تو حق تو پس درستش كن بخاطر ني ني

نميتوني از بجه بگذري برا زندگيت بجنگ اون زندگي جاي تو حق تو پس درستش كن بخاطر ني ني

هركاركردم ك دلش گرم زندگي بشه نشد نميذارن 

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
با مادرش خوب باش

منو قبول ندارن رام نميدن

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

ي چيزم بگم اينكه ميگين چ خوب جواب داده برا اينه ك ميدونه من اصلا هيچ منظوري نداشتم دوما ك دو روز گذشته از اون مسئله خودشو ميزنه ب بيخيالي وگرنه تا ته ادمو با خرفاي بيخيالش ميسوزونه

هيچكي باهات خوب نيس خاهر شوهري كسي

ن عيشكي همشون ب خونم تشنن

من هيچيييي نگفتم وقتي اينجوري گف همون موقه ام حرف نزدم ك بحث نشه بعد دو روز بهش گفتم ك بفهمه

خب بد گفتی خواهر من

جنگ میخوای کنی با شوهرت یا میخوای درستش کنی؟ زندگی کنی؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
خب بد گفتی خواهر من جنگ میخوای کنی با شوهرت یا میخوای درستش کنی؟ زندگی کنی؟

چ زندگي اخه وقتي با اين شرايط هيچي طرفت نيسي چيو درست كنم؟؟؟وقتي از هزاررررتا چيز ك خودش ميدونه و گزشتم  اخرم اينه چيو درست كنم واقعا چ كنم؟