2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم ی روزی اینارو ببینم از شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 206 پست
خدا نگذره از این ادما

دقيقا زندگي شما عين زندگي منه

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی فقط اشتباهت این بود که نباید اسمی از مادرش میاوردی الانم دیر نشده سر فرصت مناسب و د ...

باشه عزيزم ولي واقعا از قضاوتا موندم

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
جي شده عزيزم

مادرشوهرمو خاله شوهرم دعاي سردي براشوهرم مينويسن خود شوهرم قبول داره گفت قيد خانوادمو ميزنم ميشينم زندگيمو ميكنم دوباره سرو كلشون پيداشد دوباره شوهرم عوض شد تو بارداري ماهاي اخرمه كتكم زد سر مامانش بمن گفت اون منو زايذه تو كيه مني اخر تو از من جداميشي مامانمه ك ميمونه پيشم

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
باشه عزيزم ولي واقعا از قضاوتا موندم

بی خیال قضاوتها

اونا تقصیری ندارن، چون درجریان ریز جزئیات زندگی تو نیستن

تو خودت باید بشینی ببینی دلیل تغییر ناگهانی رفتار شوهرت که تا دیروز باهات خوب بوده ، چیه 

و گیر کار کجاست

با سیاست حلش کنی🌹🍀

استارتر از مادر شوهر من بیشعور تر وجود نداره تاپیکشم زدم قطع رابطه کردم خیال راحت شوهر منم خیلی به احترام به خانوادش پایبنده اما خیلی روش کار کردم تا بفهمه احترام به زن هم مهمه خداروشکر نتیجه داد و الان از دست فتنه هاش راحتم

خدا جونم مرسی❤

اسی جان خوندم

حالا اون یه غلطی کرد

شما چرا اینقدر رو مخش راه میری

دوست داری کار به جاهای باریک بکشه؟؟؟

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

وای تقصیر خودته

چقد بحث میکنی

حالا داره میگ منظورم این نبوده دیگ

بعدم هیچ وق ب شوهرت نگو مادرت این کارو باهات کرد اون کارو کرد چون اون دلسوزی تو رو باورش نمیشه و فک مکینه واسه خودت میگی و قصدی دارب

چیکار داری

اینحوری بیشتر میره سمت اونا

اونم هر چی گف بگو حل میشه اشکال ن دا ره

مادرشوهرمو خاله شوهرم دعاي سردي براشوهرم مينويسن خود شوهرم قبول داره گفت قيد خانوادمو ميزنم ميشينم ز ...

الهي بميرم بخدا ميدونم ادم داغون ميشه ولي برا ارامش ني ني بيخيال باش

استارتر از مادر شوهر من بیشعور تر وجود نداره تاپیکشم زدم قطع رابطه کردم خیال راحت شوهر منم خیلی به ا ...

شوهر من عمرا بفهمه

الهي بميرم بخدا ميدونم ادم داغون ميشه ولي برا ارامش ني ني بيخيال باش

خدانكنه عزيز دلم

قرار شده تا بعد بدنيا اومدن بچه صبركنه بدنيا اومد بچشو برداره جداشيم