من خیلی شوهرمو دوس داشتم خیلییی اونم خیلی دوسم داشت...اصلا فکرشم نمیکردم این حرفارو بگه خیلی ازش بدم اومده هیچ حسی دیگه بهش ندارم ...
اینم بگم مامانش هر بلایی ک فکرشو کنین سرش اورده همه چی ام به من کوفت کرده روز خاستگاری ک کلا گند زد ب همهههه چی کاری کرد همه چی بهم خورد با بدبختی درست کردیم
جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!
مادرشوهر بي وجودمم زندگيمو داره ب باد ميده ما عاشق هم بوديم ولي امروز تموم حرمتامون شكست
. ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱 من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام ! زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم نمیشود😍
متوجه ام تو قصدت فضولی بوده ولی اون فکر کرده داری بهش تیکه میندازی میخوای تحقیرش کنی بخاطر همین ...
اخه خودش همش میگف ک برا من مردن تو فامیل ابرومو بردن..من مرد نیسم حرف بزنم با این مادر خب قطعا اگ این اتفاق برعکسم بود از من سوال میکرد نهایت میگفتم دیگ شده دیگ اشتی کردیم تو اگ بکنی ام میکشمت ن ک دیگ تو هیچی من نیسی
جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!
حالا چون یکی اشغال باشه میشه کنار گزاش و اگ مادر پدر بمیرن نمیشه درستش کرد باید اونی ک در حال حاضر ت ...
استارتر اینهمه آدم بهت گفتن با شوهرت خوب حرف نزدی حق با شوهرته ولی تو یه کلمه حرف خودتو میزنی
بیخیال حوصله و وقت بحث ندارم ریپلای نکن
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹