2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم ی روزی اینارو ببینم از شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 206 پست
میدونی چرا جبهه میگیره ؟نمیخواد به بدرفتاری مادرش اعتراف کنه چون اگر بپذیره رفتار مادرش بده یعنی خود ...

دقیقا ، نظر منم همینه

دیده داره جلوی زنش کم میاره و کوچیک شده، افتاده به دفاع از مادرش

درحالیکه دلش خونه از دست مادرش

الان استارتر نباید به پر و پای شوهرش بپیچه که بدتر ازینارو میشنوه

ن بابا من اصلا دیگ کاری نداشتم چون دیگ مال خیلی قبل گفتم ک اصلا ی مدت سگ محل نمیداد شوهرمو منم یادم ...

متوجه ام

تو قصدت فضولی بوده

ولی اون فکر کرده داری بهش تیکه میندازی

میخوای تحقیرش کنی

بخاطر همین گارد گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چرا جبهه میگیره ؟نمیخواد به بدرفتاری مادرش اعتراف کنه چون اگر بپذیره رفتار مادرش بده یعنی خود ...

اصلا بدی مادرش ک تموم شد بود رفته بود خیلی ام بحث کرده بودیم سرش ولی خب دیگ واقعا بنظرت این جواب درست بود؟؟؟

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

منم شوهرم امروز خيلي حرمتارو شكوند 

مادرشوهر بي وجودمم زندگيمو داره ب باد ميده ما عاشق هم بوديم ولي امروز تموم حرمتامون شكست

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
متوجه ام تو قصدت فضولی بوده ولی اون فکر کرده داری بهش تیکه میندازی میخوای تحقیرش کنی بخاطر همین ...

اخه خودش همش میگف ک برا من مردن تو فامیل ابرومو بردن..من مرد نیسم حرف بزنم با این مادر خب قطعا اگ این اتفاق برعکسم بود از من سوال میکرد نهایت میگفتم دیگ شده دیگ اشتی کردیم تو اگ بکنی ام میکشمت ن ک دیگ تو هیچی من نیسی

حالا چون یکی اشغال باشه میشه کنار گزاش و اگ مادر پدر بمیرن نمیشه درستش کرد باید اونی ک در حال حاضر ت ...

استارتر اینهمه آدم بهت گفتن با شوهرت خوب حرف نزدی حق با شوهرته ولی تو یه کلمه حرف خودتو میزنی

بیخیال حوصله و وقت بحث ندارم ریپلای نکن

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

چه برداشتی داری قضیه رو واسه خودت بزرگ کردی ،مادرجایه خودش وشماهم جایه خودت اون درنگاه کلی مادرشو دو ...

والا اخرم منو میگف راضی بودم اول همون مادرش

اصلا بدی مادرش ک تموم شد بود رفته بود خیلی ام بحث کرده بودیم سرش ولی خب دیگ واقعا بنظرت این جواب درس ...

دقیقا همینه، حرفش درست نبود

الان تو باید ناراحتیت از حرفش بهش بگی

رو در رو

بدون اینکه اسمی از مادرش بیاری

فقط احساست از حرفش بهش بگو، همین

منم شوهرم امروز خيلي حرمتارو شكوند  مادرشوهر بي وجودمم زندگيمو داره ب باد ميده ما عاشق هم بودي ...

خدا نگذره از این ادما

استارتر اینهمه آدم بهت گفتن با شوهرت خوب حرف نزدی حق با شوهرته ولی تو یه کلمه حرف خودتو میزنی بیخیا ...

عزیزم راس میگی شوهرم خیلی خوب گف ک من هیچیش نیسمو حیوون و نفهمم من فک کردم بد گفته

دقیقا همینه، حرفش درست نبود الان تو باید ناراحتیت از حرفش بهش بگی رو در رو بدون اینکه اسمی از ماد ...

امروزم من ناراحتيمو از خودش گفتم تو پيامم اسم از مادرشم اومد صرفا واس اين بود ك بگم براي اين حرف

اصلا بدی مادرش ک تموم شد بود رفته بود خیلی ام بحث کرده بودیم سرش ولی خب دیگ واقعا بنظرت این جواب درس ...

معلومه که درست نبود گارد گرفته دیگه ولش کن سرفرصت مهلت بدی عذرخواهی هم میکنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
امروزم من ناراحتيمو از خودش گفتم تو پيامم اسم از مادرشم اومد صرفا واس اين بود ك بگم براي اين حرف

کار خوبی کردی

فقط اشتباهت این بود که نباید اسمی از مادرش میاوردی

الانم دیر نشده

سر فرصت مناسب و در آرامش ناراحتیت بهش بگو

بگو من عاشقتم، همسر و همرازتم، از این حرفی که بهم زدی ناراحت شدم و دلم شکست

یه جوری بگو که شرمنده اش کنی