2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمعنی ؟عزیزم 

آره خودم دیپلمم بزرگسالانه

هرجا رفتم فقط مدرک دادم دیگه کسی نگفت چرا بزرگسالانی

حتی برای ورود به دانشگاهم حرفی نشد

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
الان ۲۸. و لی دیپلممو دو سال بعد از مدرسه گرفتم اونم بخاطر تجدیدهای فراوانی که داشتم😁😁

من 18سالمه منم مث توتجدیدهای فراوون دارم 😂منم میتونم برم؟الان سرکارمیری رشتت چی بودتودانشگاه

الان ۲۸. و لی دیپلممو دو سال بعد از مدرسه گرفتم اونم بخاطر تجدیدهای فراوانی که داشتم😁😁

من بزرگسالان میرفتم امتحام بدم خانونای بالای چهل سال میومدن

نگران نباش عزیزم. مهم مدرکه دیپلمه که باید اون چند تا واحد مدرسه رو پاس کنی. مشکل دیگه ای پیش نمیاد

من 18سالمه منم مث توتجدیدهای فراوون دارم 😂منم میتونم برم؟الان سرکارمیری رشتت چی بودتودانشگاه

من رشتم انسانی بود. دانشگاهم رشته علوم و ادبیات فارسی قبول شدم و رفتم

الان هم شاغل نیستم چون متاسفانه رشتم رشته‌ی پر کاربردی نیست

ولی از سر بیکاری چون میخوام مشغول شم یه مدرسه غیرانتفاعی هست معلم میخواد که البته از ساعت و حقوقش راضی نیستم ولی تصمیم دارم برم

هرجام رفتم تاالان کسی نگفته دیپلمت بزرگسالانه

نگران تجدیدات نباش عزیزم. نقل و نباته😂 شیرینیه زندگیه😂 بزرگ میشی یادت میره😂😘😂 موفق باشی انشالله😘😘😉😉

من رشتم انسانی بود. دانشگاهم رشته علوم و ادبیات فارسی قبول شدم و رفتم الان هم شاغل نیستم چون متاسفا ...

اهان بنظرت چه رشته ای خوبه؟ایشالاکه یه کارخوب گیرت میادپس خوبه منم میرم😂

اهان بنظرت چه رشته ای خوبه؟ایشالاکه یه کارخوب گیرت میادپس خوبه منم میرم😂

آره عزیزم برو نری بعدش دیپلمم نداری پشیمون میشی

والا اطرافیان من هرکی رشته کامپیوتر رفته بعد از فارغ التحصیلی بیکار نمونده که چه عرض کنم توی همون پوران دانشجویی کار پیدا میکردن

رشته‌ی پرکاربردیه البته علاقه خودتم در نظر بگیر

آره عزیزم برو نری بعدش دیپلمم نداری پشیمون میشی والا اطرافیان من هرکی رشته کامپیوتر رفته بعد از فار ...

اره حتمامیرم مرسی که کمکم کردی من میخام معلم شم بنظرت تربیت بدنی بخونم خوبه گلم😉

اره حتمامیرم مرسی که کمکم کردی من میخام معلم شم بنظرت تربیت بدنی بخونم خوبه گلم😉

دخترخاله من تربیت بدنی میخوند. کلللی ورزش داره ها

بعضیا میگن نه ورزش نیست بیشتر تئوریه

ولی جدا از تئوری عملیم هست. یه سری ورزشا رو حتما باید بری یاد بگیری

اگه علاقشو داری برو

دخترخاله من تربیت بدنی میخوند. کلللی ورزش داره ها بعضیا میگن نه ورزش نیست بیشتر تئوریه ولی جدا از ...

ورزش که دوس دارم ولی خانوادم زیاددوس ندارن ولی خودم خیلی علاقه دارم معلم شم ولی نمدونم چه معلمی بازارکارداره