2777
2789
عنوان

چطوری شوهرم رو راضی کنم ماهواره بخره؟🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 64 پست

ما میخوایم راضیش کنیم ماهواره رو قطع کنه تو میخوای راضیش کنی وصل کنه؟

اشتباه میکنی.بدون ماهواره زندگی قشنگتر و آرومتره

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگه چیکار کنم شوهرم ماهواره نخرع یکیم میگه چیکار کنم ماهواره بخره😑😑

اره واقعا😂

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
حالا اومدیم و خرید، بعد اگه نشست پای سریالهای اونجوری ، میای میگی چیکار کنم شوهرم نگاه نکنه!   ...

نه اصلا اونجوری نیس

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
زندگی بدون ماهواره خر است ما چند ساله اصلا تلوزیون ایرانو نداریم 

میدونم 😞

ماهواره چیه تازه بچه دارم ک بشی داشتنش خوب نیست عاقل باشی خودکار جمعش میکنی

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

دقیقا من هم همین مشکلو دارم،الان پنج سالههههه ک نداریم،خونه بابام داشتیم ،باباش اینام دارن و حتی برادرش اصاا هم ادم مذهبی نیست ولی میگه خوب نیس،من خودم اصلا اهل سسریالا ترکیه نیستم،ولی واسه اهنگاش یا ویدئوهاش یا مثلا من و تو میخوام

ماهواره چیه تازه بچه دارم ک بشی داشتنش خوب نیست عاقل باشی خودکار جمعش میکنی

حالا که بچه ندارم چطوری راضیش کنم؟!

ماداریم پسرم فقط شبکه Gem kidsنگاه میکنه نمیزاره حتی خاموشش کنم انگلیسی ام یادگرفته

خب خوبه دیگه

عزیزم میتونی تحمل کنی شوهرت زنای برهنه و خوش اندامو ببینه و (با وجود همهزیبایی های تو ) تورو با ...

اونطوری نیس اصلا