میتون نت مخابرات بگیری خیلی بصرفست ۲۱۶ گیگ مبگیری چهل تومن کلدم فیلم مورد علاقتو دان کن بشین باشوهرت ببین
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید به یک تفاهم برسین ما الان چند ساله داریم البته اکثرا خاموشه ولی وقتی روشنه رو من و تو اکثرا و گاهی هم کانال فور یو که سریال و فیلم ایرانی میده
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
زندگی که بخاد با یه ماهواره از هم بپاشه همون بهتر که بپاشه چه طرز فکریه آخه 😒🤔
تین ماهواره نیست ک زندگیو میپاشونه این استفاده نادرست هست هرچند الان استفاده نادرست گوشی در دسترس تر هست ولی ماهواره فیلم های ترکیه ای با محتواهای مزخرف برنامه کودکای مثبت هجده افکار خونواده رو بهم میریزه
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
متوجه منظورت نشدم😶🤔 اما در کل هر چیزی به استفاده آدما بستگی داره حالا میخواد وای فای باشه یا ماهواره؟! اما همچنان معتقدم که ماهواره سیاست های خیلی خوب و ریزی رو برای جلب مخاطبانش پیاده میکنه که قطعا وای فای این کارو نمیکنه 😉
نترسم که با دیگری "خـو" کنی تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
خونتون ک تلفن داره ب ۲۰۲۰زنگ بزن درخواست بده اینترنتی کاراتو انجام میدن
خواهر عزیزم، منو تو خونواده ریلکسی بزرگ شدم، با وجودی که پدر و مادرم مذهبی هستند اما کاملا با آزادی بزرگ شدیم، خود من به شخصه فوق العاده با ماهواره مخالفم، واقعا ارزشهای انسانی و روابط خانوادگی رو از هم میپاشونه، جدا از استرسی که دائما بخاطر اوضاع سیاسی و اقتصادی به آدم میدن، ندانستن گاهی وقتا برای آرامش روانی بهتره