2777
2789
عنوان

چطوری شوهرم رو راضی کنم ماهواره بخره؟🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 64 پست

والله ما از سال ۸۰ماهواره داشتیم...

این مضرات و چیزای زشتی که مردم میگن ندیدیم اصلا😁

فقط کانال خبر...کشتی کیج...کانالای فیلم...و اهنگ و موزیک ویدیو...

چیزدیگه ای ندیدم من...تازه فیلمای جم هم مانمیبینیم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

چه حرفا میزنن خانما سریالای ترکی هیچ تاثیری رو هیچکی نداره من خودم نگاه میکنم همه سریالارو یه ذرم روم تاثیر نداره فکر نکنم کلن تاثیر داشته باشه شوهرمم که نگاه کنه دخترای داخلشو هیچ مشکلی ندارم چیه مگه پشت تلویزیونن خخخ برو بخر خوبه سرگرمیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ کی ماهواره نگاه میکنه😐

خخ شما چی نگا میکنی

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
تین ماهواره نیست ک زندگیو میپاشونه این استفاده نادرست هست هرچند الان استفاده نادرست گوشی در دسترس تر ...

فکری که بخاد با به فیلم بهم بریزه اون مرد نیست عزیزم 

زندگیه که سسته پایش و مردی که عاشق زن و زندگیش نیست

این اتفاقا براش می افته

همه مردا اینجوری هستن کم و زیاد داره ولی هستن تازه اگرم نباشن ب مرور زمان توشون به وجود میاد ...

پس برا مردها چشم بند بگیریم که یوقت ما رو با زنهای تو کوچه و خیابون مقایسه نکنن

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه