2777
2789
عنوان

این پدر و دختر خیلی شلخته ن

100 بازدید | 8 پست

هر روز بشور بساب 

شوهرم هر لنگه جوراب یه گوشه 

میره دستشویی خوب نمی شوره دستشویی رو 

مسواک می زند در خمیر دندون نمی بنده حوله و سشوار همونجا می مونه 

کشور باز در باز نمی بنده 

در یخچال با دست کثیف باز می کنه

فلسفه هم اینه تو ظهر ها بیماری انجام بده 

دخترم هم لنگه پدرش

اتاق شو مرتب نمی کنه کاردستی رو وسط پذیرایی درست می کنه خوراکی می خوره اشغالشو سطل زباله نمی اندازه

منم آدمم دیگه مگه چقدر بشور بساب

موقع پریودی چی

امروز سه روز تمیز نکردم خونه رو از لج خونه انگار بمب ترکیده

شوهرت عادت کرده به سختی تغییر کنه 

ولی دخترتو بهش یاد بده و مدام بهش یادآوری کن تا مثل پدرش نشه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر منم تو وضعیت توعه حتی بدتر ، شوهر و بچه هاش هیچی تمیز نمیکنن خیلی هم کثیف کاری میکنن تازه مامانم به گاو و گوسفندا هم میرسه حتی شوهرش مجبورش میکنه سیب زمینی از زمین کشاورزی جمع کنه دیگه توان بدنی نداره نمیرسه هر روز خونه تمیز کنه 

وای چرا درا را نمیبندنمنم درگیرم با این قضیهدر کمد در خونه در دسشویی در خمیردندون و....

شما میگین در کمد در دستشویی 

من بهشون میگم نون که درمیارین میخورین اون نون تو هر کوفتی هست سرشو ببندین خشک نشه 

باز میام میبینم همون‌جوری ولش کردن رفتن نونا هم خشک شده 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شما میگین در کمد در دستشویی من بهشون میگم نون که درمیارین میخورین اون نون تو هر کوفتی هست سرشو ببندی ...

من خودم میارم و میبرم😂😂😂

در کل همه شون همینن منم چهارتاشو دارم🤪😂

❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️

قشنگ بشین باهاشون حرف بزن بگو بیاید برنامه داشته باشیم 

قشنگ توی یه مقوا بنویس بگو بیاید بازی کنیم هرکی کاراشو درست انجام بده وستاره بیشتر بگیر میتونه انتخاب کنه یه روز کجا بریم شهربازی ،یا موزه، و.... شاید جواب داد