2777
2789
چیشده من دیشب نیدیدم؟

پسر خانم مظفری نقاشی ستایش کشیده بود خانم مظفری بهش تهمت زد گفت این ی گل اگه جلوش نباشه نمی تونه بکشه و ....

حالا از طرفی قرار گذاشتن پسر خانم مظفری و دختر داییش عقد کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خانم مظفری نقاشی ستایش کشیده بود خانم مظفری بهش تهمت زد گفت این ی گل اگه جلوش نباشه نمی تونه بکش ...

چرا موهاش بیرون بود؟

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

بیچاره اون دختر بازیچه دست پسر مظفری شد

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد 
واااای چه رمانتیکی تو😂

خب ادم دلش میسوزهه بخصوص برای خانهای مطلقه و تنها .جامعه ما بد هست همش تهمت .بیین همین سلیت میان میگن یه خانم بیوه یا مطلقه یا تنها همسایه هست هنه میگن مواطب شوهرت باش ،به صاحب خونش بگو چرا به تنها دادی و فلان خب این درد جامعه هست ادم دلش میسوزهه

تو رو خدا دیگه به نقاشی گیر نده😂

نه منظورم این بود چرا اینجوری تجسمش کرده؟ بی حجابیشو ک ندیده

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
دختر داییه؟ هلاک پسر عمه شه

اره اونو میگم پسر عمه اش سرکارس گذاشته

روزگار عوض شد ! مثل دفتر های قدیمی بودیم دو ب دو ،باهم هر کدام را ک میکندند آن یکی هم کنده میشد حالا سیمی مان کردند ک با رفتن دیگری کک مان هم نگزد