2777
2789
عنوان

تا به حال پیش فالگیر رفتین ؟یا سرکتاب باز کردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 82 پست
اصلا واردش نشو برا منم بایه سرکتاب شروع شد اما برام مث یه بازی پیش رفتو آخرشم من مهره ی سوخته شدم

کاش واضح بگی 😕😕😕یکم ترسناک شده حرفهات 😕😕

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

فقط یه نفر هست که هرچی میگه درسته...ولی دونستن آینده خیلی ترسناکه و سعی می کنم نرم پیشش..و بقیه چرت بودن ..ی۶ نفرم شیراز هست اونم بد نبود..خیلی مشهوره و عجیبه..ولی هیچکس مثلاین خانم نبوده برام..۱۵ ساله میشناسنش...و همیشه ۹۰ درصد به بالا درست بوده

Lilypie First Birthday tickers

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه نفر هست که هرچی میگه درسته...ولی دونستن آینده خیلی ترسناکه و سعی می کنم نرم پیشش..و بقیه چرت ...

کجایی هست ؟

رفتم چله برداشتن حامله شدم .گفت ازدواج خوبی با دوس پسرخواهی داشت با دوس پسرم نشدخداروشکریه فردمعمولی ...

چله چیه ؟

کاش واضح بگی 😕😕😕یکم ترسناک شده حرفهات 😕😕

ازینی ک میگمم ترسناک تره 

بگمم برا تو فقط ترسش میمونه درکش سخته برا هرکسی یه کلام فقط وارد نشو

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چله چیه ؟

بعدپریودگفت ۷ تا ابریشم با رنگ های متفاوت بیار بردم دعا خوند گره زد ۷ تا اوردم یادم نیس به دست راستم بستم یا چپم که بعد۴۰ روزبازکردم باهاش غسل کردیم بعدش سوزوندم دودشودادم برا اندام پایینم ۲۰ روزنکشید که حامله شدم البته دکترم میرفتم ولی حیف برام نموند

خدایا شکرت 😍😍😘😘
اینا همش از بیکاریه برین دنبال یه هنری سرتون که شلوغ بشه دیگه به رمالی و فال و این چیزا فکر نمی کنید ...

سرم که خیلی شلوغه ..اما امروز از اون روزهاست که خیلی دلم گرفته 

بعدپریودگفت ۷ تا ابریشم با رنگ های متفاوت بیار بردم دعا خوند گره زد ۷ تا اوردم یادم نیس به دست راستم ...

چقدر سخت بوده و چه عجیب 

فقط یه نفر هست که هرچی میگه درسته...ولی دونستن آینده خیلی ترسناکه و سعی می کنم نرم پیشش..و بقیه چرت ...

شیراز هست آدرسشو میدی به من لطفا 

خب زیادی دوستش دارم اما درکم نمیکنه و نمیفهمم    چونکه عاشقشم بخاطرش از همه بریدم مگه گناهه خب عشقمه     اما همیشه غرورم در کنار عشقم داشتم حاضر نیستم بخاطر هیچ کس حتی عشقم جز فرزندم غرورم رو بشکنم غرورم بخاطر دخترم میشکنم همین دخملم عشق مامان و باباشه 💖💖💖