2777
2789
عنوان

تا به حال پیش فالگیر رفتین ؟یا سرکتاب باز کردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 82 پست

من.

نتیجه هم گرفتم چون واقعا اعتقاد داشتم.

جن دارن.

یکی رو میشناختم برادرش با خونواده نامزدش خوب نبودن.رفت پیش دعا نویس گفت برو خونه.کنار درخت پرتقال داخل حیاط کنار دسشویی شاخه سمت در حیاط یه نخ کاموا سفید رنگ  هست اونو باز کن اتیشش بزن.

به خدا قسم میگف مو به مو کاراش و کردم اتیش زدم داداشم فرداش گفت بریم خونه نامزدت

از او ن روز به بعد خوب شدن.خیلییی خوب

من به شخصه اعتقاد دارم.

بستگی به اعتقا ات داره

من. نتیجه هم گرفتم چون واقعا اعتقاد داشتم. جن دارن. یکی رو میشناختم برادرش با خونواده نامزدش خوب ...

یعنی طلسم رو باطل کرد ؟

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. نتیجه هم گرفتم چون واقعا اعتقاد داشتم. جن دارن. یکی رو میشناختم برادرش با خونواده نامزدش خوب ...

عزيزم تلفني جواب ميده؟ من٨ماهه مشكلي تو زندگيم ايجاد شده دوبار پيش ملا رفتيم نتونستن حلش كنن😔