2777
2789
عنوان

تا به حال پیش فالگیر رفتین ؟یا سرکتاب باز کردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 82 پست
نمیشه بگیم اتفاقات بد رو نگو ؟🤔

من چنروز پیش با مامانم فال قهوه گرفتم

بخدا از اونروز حال و حوصله ندارم

بخدا بخاطره خودت میگم اگر صلاح بود اینده رو بدونی خدا ب هممون میگفت

....خدایاشکرت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره یه تایمی خیلی زیاد میرفتم واقعیت داره دعاشونم اثر داره ولی فقط برا مدت کوتاه بعد یه مدت همون جنی ...

یعنی چی؟وارد زندگیت شد؟چطوری متوجه شدی

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

من چند بار فال قهوه گرفتم جالب بود خیلی چیزاش حقیقت داشت برام 

سر کتاب هم شنیدم میگن خوبه ندیدم چطوری انجام میدم 

اون طرفی که برای یکی از آشناها سرکتاب باز کرده بود دعا بهش داده بود که بخونه میگه الان آرومم نسبت به قبل

من چنروز پیش با مامانم فال قهوه گرفتم بخدا از اونروز حال و حوصله ندارم بخدا بخاطره خودت میگم اگر ص ...

وسوسه شدم ..اما شنیدم گناه کبیره ست ..اما یک بار انجامش دادم 😕😕😕😕

فال قهوه ؟نمیشه بگیم اتفاقات بد رو نگو ؟

ن سرکتاب و اینا بود.با مهره انداخت نمیدونم اسمش چی بود.ولی بعدش تو سخنرانی دکتر رائفی پور شنیدم اینا جن دارن. جن هم قدرت ذهن خوانی داره تو اون لحظه تو ب مشکلی ک داری فکر میکنی. اونم همونا رو ب رمال یا دعا نویس منتقل میکنه اونم فکرای خودتو واست میگه. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
یعنی چی؟وارد زندگیت شد؟چطوری متوجه شدی

متوجه شدنش خیلی سخت نیست نمیخوام در موردش حرف بزنم ولی اگه وارد شه زندگیت سیاهه هم مالت میره هم سلامتیت

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من چند بار فال قهوه گرفتم جالب بود خیلی چیزاش حقیقت داشت برام  سر کتاب هم شنیدم میگن خوبه ندید ...

سرکتاب با دعاست ؟یعتی برای مشکلت دعا میدن؟

متوجه شدنش خیلی سخت نیست نمیخوام در موردش حرف بزنم ولی اگه وارد شه زندگیت سیاهه هم مالت میره هم سلام ...

سرکتاب چی؟

سرکتاب چی؟

اصلا واردش نشو برا منم بایه سرکتاب شروع شد اما برام مث یه بازی پیش رفتو آخرشم من مهره ی سوخته شدم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها دوستم رفته بود بهش گفتم یکی از اقوام درجه یکت اول فلج میشه بعد فوت میکنه ..دقیقا همین اتفاق برای باباش افتاد...بهش گفته بود اسم شوهرت چیه ...

بهش گفته بود یه جایی استخدام میشی که اصلا انتظارش رو نداری ..

هرچی گفته بود راست بود😕😕😕