2777
2789
عنوان

پول کم دارم نمیدونم کادو بخرم یا نه

216 بازدید | 22 پست

مامانم تولدشه 

منم از ی طرف برا خرج دانشگاه و خودمم پول کم دارم 

این ماهم خیلی از بابام پول گرفتم دیگه دلم نمیاد 

از ی طرفم دلم نمیاد برای مامانم چیزی نخرم

انقدرم همه چی گرونههه نمیدونم چیکار کنممم 

اگه برا مامانم بخرم خودم صفر مطلق میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درحد 300 تومن داری؟یه کیک بخر

پولو اینجوری ریختم دور اخه 

کیک به دردش نمیخوره 

ی چیزی ام بخوام بخرم کاربردی باشه حداقل 

بعد اصا کیک ۳۰۰ تومنی داریم مگه عشقم😂

اتفاقا دیروز بیرون بودم دنبال کادو زیر ۶۰۰ نیست 

پولو اینجوری ریختم دور اخه کیک به دردش نمیخوره ی چیزی ام بخوام بخرم کاربردی باشه حداقل بعد اصا کیک ۳ ...

کیک 300 تومنی نداریم؟!عجب😐دیروز دوتا کیک تولد من و خواهرم خریدیم یکی 300 و خرده ای و اون یکی 400

تنها چیزی که با پول کم میشه خرید که به یادش هم باشی همین کیکه یا ماگ بخر اونم 300 و خرده ای

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

کاملا درسته خب وقتی پول کمه باید کیک کوچیک سفارش بدی به وسعت جیبت

🌸

همه کیکا همین قیمت بودن نهایت 400 خرده ای بود بزرگترش

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

کیک 300 تومنی نداریم؟!عجب😐دیروز دوتا کیک تولد من و خواهرم خریدیم یکی 300 و خرده ای و اون یکی 400تنه ...

ببخشید میتونم بپرسم کدوم شهر زندگی میکنین؟

خوشبحالتون بخدا

اینجا نیست واقعا

سفارش کیک‌ کوچیکم بدم باز جدا ۲۵۰ تومن پول مزدشه