2777
2789
عنوان

گوشیم ..😔

129 بازدید | 9 پست

گوشیم گم شد رفتیم متل قو هر هم ک ورداشت جواب نداد هر چی زنگ زدم بعد ۱ ساعت خاموشش کرد 

گوشیم و خیلییییی دوست داشتم قیمتی نداشت ۵ سال بود ک داشتمش ایفونs6بود 

اینقدر حرص خوردم شوهرم گف گوشی بخرم برات ولی نخواستم خودم آخه کارتونشو بردم همیاب۲۴ ردیابی کنه 

ب نظرتون امیدوار باشم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گم شده کسی ندزدیده

از بس زنگ زدی شارژش تموم شده خاموش شده

آیفون بدرد کسی نمیخوره چون واسه همه چی اپل آیدی میخواد که دست خودته

بجز اون گوشی های الان رمز اثر انگشت دارن که دیگه واقعا بدرد دزد نمیخورن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم گم شده کسی ندزدیده از بس زنگ زدی شارژش تموم شده خاموش شده آیفون بدرد کسی نمیخوری چون واسه هم ...

نه عزیزم آخه  یکبار جواب داد ولی در حد ۲ ثانیه بعد باز آخر شب روشنش کرد 

من اونجا ب شوهرم گفتم بریم کلانتری یا پست بانک نیومد گل تهران پیگیری میکنم

منظورم این بود اگ کسی ی سیم کارت دیگ میزاشت رو گوشی تو میتونستی پیداش کنی 

آها از این نظر تا سیم کارت بندازه تو گوشی ردیابی میشه و حکم جلب طرفو بهم میدن و شش ماه هم زندانی داره برای طرف