2777
2789
عنوان

خواهرشوهر روانیم زنگ زده

1682 بازدید | 93 پست

زنگ زده چرا داداشم نمیادخونه همش خونه پدرمه مشکلتون چیه چی شده بالحن کاملا بدی اخرشم گفت مشکل دارید تو ازخونه برو چرا داداشمو بیرون کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلی دارین واقعا؟برا چی شوهرت اونجاست؟بگو تا راه حل بگیم

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
مشکلی دارین واقعا؟برا چی شوهرت اونجاست؟بگو تا راه حل بگیم

منو شوهرم باهم خوبیم اصلا مشکلی نداریم.ولی همش گیر میده به خانوادم.همش درگیرع بااونا وقتی ام بااونا مشکل داره شروع میکنه بدوبیراه گفتن منم دیگه کشش ندارم واقعا

این خواهرشوهر احمقم هردفعه میره شوهرمو پر میکنه بدبین میکنه نسبت به خانوادم.حالا بامامانم دوست بودن قبل ازدواج ما. الانم شوهرش فوت شده خرجیشو ما میدیم منم گفتم بهش خدا قلبتو اورده جلوچشمت از اون بدتربشه روزگارت الهی

منو شوهرم باهم خوبیم اصلا مشکلی نداریم.ولی همش گیر میده به خانوادم.همش درگیرع بااونا وقتی ام بااونا ...

توام باید طرف شوهرت باشی.شوهرت برات میمونه نه پدرمادرت نه بچه ات ن هیچ کس دیگه .

اینو بخاطر تاپیکای قبلت گفتم.خودت میدونی مشکلت از خانوادته بعد باشوهرت بحث کردی.ب جای اینکه بخاطر رفتارخانواده ات شرمنده اش باشی

حالا رفته قهرشوهرت

قرارهدجداشیم.سه دونگ خونه به نامه منه.گفت میخوام جدا زندگی کنیم یه مدت منم گفتم میتونی بری هرجا دلت خواست.من بابچم تو خونه راجتم.اخه رفتم خونه پدرم اوناهم حماینم. نکردن برگشتم