2777
2789
عنوان

درد و دل با خدا🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 219 پست
اشک تو چشام جمع شده هیچوقت فکر نمی کردم اینقدر لوس و ضعیف باشم

از این فکرا نکن  چون که حالت بده الان

گذر زمان حال و اوضاع رو بهتر میکنه حالت که بهتر وآروم شد به حرفات و کارات فک کن و ببین درسته یا نه ولی الان نه چون الان حالت خوب نیست و نمی تونی درست فکر کنی 

واینکه حرفای نگار که درباره خدا گفت و دوباره بخون و بهش فکر کن

و سعی کن  کار درست رو انجام بدی که حالت باهاش خوب باشه و راضی باشی 

از این فکرا نکن  چون که حالت بده الان گذر زمان حال و اوضاع رو بهتر میکنه حالت که بهتر وآروم شد ...

الان تنها کاری که فکر میکنم درسته اینه که فردا برم سر قبر داییم تاشب اونجا باشم یه حسی میگه اینکارو بکن

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تنها کاری که فکر میکنم درسته اینه که فردا برم سر قبر داییم تاشب اونجا باشم یه حسی میگه اینکارو ...

امیدوارم حالت خوب شه و خودتو پیدا کنی هر چی نباشه با اینکار کمی سبک میشی  اینجا حرف زدن سخته با آدمی که نمی شناسیش و شناختی ازش نداری آدم گاهی نمی دونه چی باید بگه شاید نتونستم خوب نظر بدم اما دعا میکنم که آرامش داشته باشی در پناه خدا

ناراحت نشو ..باعش؟

نه عزیزم ناراحت نشدم😘

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
فدات      

خدانکنه گلم❤

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
امیدوارم حالت خوب شه و خودتو پیدا کنی هر چی نباشه با اینکار کمی سبک میشی  اینجا حرف زدن سخته با ...

فداتشم موفق باشی💙

اقا یا خانم سلام😍

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂