2777
2789
عنوان

درد و دل با خدا🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 219 پست
منم مادرم رو ی ماه قبل از فوتش دیدم... نمیدونسم کع قرار دگ ازون شب نبینمش/ اصلا اون شب نرفتم پیشش. ...

روحش شاد😔🙏🙏🙏

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
ترک الموبایل کردید🙁

اهوم

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترک الموبایل کردید🙁

داغونم

مهم نیست که چقدر برات زمان‌ برده، چندتا اشتباه انجام دادی یا چندتا مسیر انحرافی رو تجربه کردی، تو در حال حاضر اینجایی.باید بهش افتخار کنی 🌱
چرا حاجی

بیخیال داداش

حساب تلتو جرا ماک کردی

منم ارور دادم😕😐

درس میخونی؟

حتما اشتباه میکنید خدا به نازکی مو میرسونه ولی نمیبره نگاهتونو به زندگی عوض کنین اونوقت میبینین که خیلی از مشکلاتتون حل شده وقتی تقصیر بدوخوب زندیگیتونو به گردن بگیرید زندگیتون بهتر میشه خدا دوستون داره که به حال خودتون ولتون نکرده