2777
2789
عنوان

درد و دل با خدا🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 219 پست
هعی/

بچه ها من واقن امسال حوصله ندارم نمیکشم درس بخونم بعد چطور بگم یطوریم ک خیلی تو چشمم ینی سطح توقع ازم بالا رفته و فامیلام هر وقت میبیننم میگن برا کنکور میخونی دیگ ببینیم چکار میکنی ..وای من دارم دیوونه میشم از یع طرف نمیتونم بخونم از یه طرف عین چی گیر دادن بهم چکار کنم😭😭

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
حرفی واس گفتن ندارم/ از کی انقد حالت بدع؟

چند روزه که دیگه واقعا کفری شدم 

تصمیم گرفتم نمازم نخونم 

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من واقن امسال حوصله ندارم نمیکشم درس بخونم بعد چطور بگم یطوریم ک خیلی تو چشمم ینی سطح توقع از ...

وای منم مشکل تورو دارم/

بخدا انقد استرس کنکورو دارم ک نگوووو

سال چندمی ؟

idont think.ifeel
بچه ها من واقن امسال حوصله ندارم نمیکشم درس بخونم بعد چطور بگم یطوریم ک خیلی تو چشمم ینی سطح توقع از ...

از حرف مردم متنفرم😕😡

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂
وای منم مشکل تورو دارم/ بخدا انقد استرس کنکورو دارم ک نگوووو سال چندمی ؟

دوازدهم کنکور اولمه

خوشا رهایی                                                           خوشا اگر نه رها زیستن                                           مردن ب رهایی❣
از حرف مردم متنفرم😕😡

ببین پسر خالم ازم خاستگاری کرد دو س باری من ردش کردم چون ازش خوشم نمیا ولی مامانم هی برداشت گفت میخام بزارم درسشو بخونه حالا ینی هر وقت میبینما یه چیزی میگ خانوادتن رو اعصابم را میرن لنت بهشون

خواهش میکنم

ی چن تا نفس عمیق بکش....

ی صلواتم تو دلت بفرس اروم شی...

برا خودت میگم...انقد غصه هم نخور ضرر داره برا سلامتیت...

تنها کاری ک میتونی در حق خودت کنی اینع غصه نخوری..

idont think.ifeel
من یازدهمم     موفق باشی/

😐برو حالا ک استرسی نداره اخه خودتو اذیت نکن 

ی چن تا نفس عمیق بکش.... ی صلواتم تو دلت بفرس اروم شی... برا خودت میگم...انقد غصه هم نخور ضرر داره ...

غصه نخوردن کاش دسته خوده ادم بود