2777
2789
عنوان

درد و دل با خدا🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 219 پست
ینیا اگ تو عمرت ی جمله درست گفتی اینع/ حالا خوبع شما پسری میتونی جدا شی...ما چی؟

بخدا اینقدر دوست دارم از این جایی که هستم بکنم برم هرچی دورتر بهتر

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از ابجیای حسن😂

تو از کجا میشناسیش؟

حسن خان ازما معروف تر شدع ینی؟    

حالا خوبع ارزو و زهرا و من مثلث ساتیم نع حسن خان  

راسی اگ الان حسنو برات تگ کنم خوشحال میشی؟

idont think.ifeel
تو از کجا میشناسیش؟ حسن خان ازما معروف تر شدع ینی؟       حالا خوبع ارزو و زهرا و ...

همون همیشگی که لغو کاربری شد

منتظر ازمون ۱۹ مهر بود میخواست تکلیفش رو روشن کنه😂

همون همیشگی که لغو کاربری شد منتظر ازمون ۱۹ مهر بود میخواست تکلیفش رو روشن کنه😂

همون هموشگیو نمیگم

امشب با اکانت خاهرش اومد ج یکی از پستامو داد  

اگ تگش کنم خوشحال میشی؟

idont think.ifeel
درسته آدم شاید خودش هم میدونه با کارش عذاب وجدان میگیره ولی انقدر حالش بده که دیگه تو این موقع اینا ...

حرفات خیلی عالیه قشنگ هم دیگرو درک میکنیم

همون هموشگیو نمیگم امشب با اکانت خاهرش اومد ج یکی از پستامو داد     اگ تگش کنم خوشحال می ...

نه تگش نکن 

فقط ازش بپرس شیری یا روباه

تو گروهش باهم بودیم

خیلی خوب گفتی منم وقتی حالم خوب بود بقیه رو سعی میکردم دلداری بدم ولی حالا... من ادمی بودم که از نه ...

میدونم سخته و الان تو حال بدی هستی ولی این کارو نکن که برا خودت ضرره و لج با خودته فقط اگه دوس داری از مشکلاتت بگو که سبک شی و به خودت استراحت بده الان تو وضعیت بدی هستی و  نذار کاری کنی که پشیمون بشی اینکه کسی آدمو درک کنه وبا آدم صحبت کنه میتونه حال آدمو بهتر کنه الان بهتری؟

میدونم سخته و الان تو حال بدی هستی ولی این کارو نکن که برا خودت ضرره و لج با خودته فقط اگه دوس داری ...

نمیدونم واقعا گیج شدم،نمیدونم چیکار کنم

یه زمانی خیلی مذهبی بودم ولی هر چی میگذشت منم فرق میکردم 

تو ۹ سالگی اینقدر به مرگ فکر میکردم و گریه میکردم به مرگ عزیزام شبای قدر زار زار گریه میکردم و واسه اشتباهام طلب بخشش میکردم. باورت میشه ۹سالم بود😑 ولی چند سالیه هیچ حسی ندارم نماز میخونم هیئت میرم ولی اون ادم سابق نیست 

فکر کنم اخرین باری که از ته دل از خدا چیزی خواستم واسه ۳،۴ سال پیش باشه