2777
2789

مثلاً چه آزمایشهایی بگیرم؟

یا چه قرص و دارویی مصرف کنم برای اینکه ویتامین و بچه خوب رشد کنه و سالم باشه

ممنون میشم بگید چون چندماه دیگه میخوام اقدام کنم

کاربر قدیمی هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزها رو که بقیه دوستان لطف میکنن و میگن..

به جز اینها یسری چیزای دیگه هم هست که باید چک کنی..

مثل وضعیت مالی شوهرت، خونه و ماشین، درآمد، شغل، تعهدش و مسئولیت پذیریش، و اینکه آیا شوهرتون پدر خوبی میشه یا نه!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

این چیزها رو که بقیه دوستان لطف میکنن و میگن..به جز اینها یسری چیزای دیگه هم هست که باید چک کنی..مثل ...

راستی اسی جانم..

حتما حتما حتما یه پزشک تغذیه خوب هم پیدا کن..

که در طول بارداری و شیردهی دندونات و استخونات تحلیل نرن..

این خیلی خیلی شایعه

به همین خاطر حواست باشه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

دندون هاتو درست کن حتماا

سونو برو

ازمایش کامل بگو دکتر برات بنویسه

اگه جنسیت خاص میخوای مواردی باید رعایت کنی یاد بگیر رعایت کت

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یک چکاپ کامل بده تا مطمئن بشی بدنت اکی هست بعد تست پاپ اسمیر و معاینه پیش دکتر زنان و اگر دندان خراب داری حتما درست کن در آخر هم اگه خواستی یک سونو برای چک رحم و تخمک ها روز ۱۲ دوره پریود

عزیزم اول باید بری پیش متخصص زنان وزایمان

برات آزمایش کامل بنویسه که خدای ناکرده بیمار نباشی

مثلاً اگریه نفر تیرویید کم کار داشته باشه باید قبل بارداری بره آزمایش وتیروییدشو کنترل کنه و...

دارو تقویتی هم دکتر بهتون میده مصرف کنید

وبه خودتون برسید

این چیزها رو که بقیه دوستان لطف میکنن و میگن..به جز اینها یسری چیزای دیگه هم هست که باید چک کنی..مثل ...

بله عزیزم حرفاتون درسته کاملا....

ماشین داریم ولی خونه نه فعلا مستاجریم ولی زمین داریم شوهرم یک زمین نیمه کاره داره که داره میسازش و تا یکی دوسال دیگه آماده میشه شوهرم میگه تا اونموقع بچه دار شویم ولی من واقعا دلم بچه میخواد من ۲۶ سالمه و شوهرم ۳۵ سالشه.....

میگم ما که خداروشکر خونه داریم ان شاءالله قسط ها هم حل میشه

بنظرتون من منطقی میگم یا همسرم؟

حس میکنم بهانه میاره چون یک مدت بحث داشتیم میترسه😭

کاربر قدیمی هستم

به غیر از مواردی ک دوستان گفتن حساب بانکی رو هم چک کنین

بله عزیزم حرفاتون درسته کاملا....

ماشین داریم ولی خونه نه فعلا مستاجریم ولی زمین داریم شوهرم یک زمین نیمه کاره داره که داره میسازش و تا یکی دوسال دیگه آماده میشه شوهرم میگه تا اونموقع بچه دار شویم ولی من واقعا دلم بچه میخواد من ۲۶ سالمه و شوهرم ۳۵ سالشه.....

میگم ما که خداروشکر خونه داریم ان شاءالله قسط ها هم حل میشه

بنظرتون من منطقی میگم یا همسرم؟

حس میکنم بهانه میاره چون یک مدت بحث داشتیم میترسه😭

کاربر قدیمی هستم