2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه خسته ست و خیلی هم خونسرده. چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 45 پست
همسر منم همینه من دارم از عصبانیت میترکم ولی اون همینطور ک اخماش تو همه سکوت میکنه بهش ی بار گفتم خ ...

اونم همینو میگه

ولی در کل صبرش خیلی خیلی زیاده. من همیشه کم میارم. داغووون می شم 

این بی واکنشی از کجا میاد؟ من که متاسفانه به همه چیز و همه کس واکنش دارم. برعکس شوهرم

شوهر من خیلی ریسک کرده و زحمت کشیده تو زندگیش برای پول و شغل خیلیم شکست خورده یجورایی حس میکنم انقدر تحت فشار بوده دیگه استرس و فشار و حمله شدن بهش براش ی چیز عادی شده

نشنیدم چی فرمودین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من خیلی ریسک کرده و زحمت کشیده تو زندگیش برای پول و شغل خیلیم شکست خورده یجورایی حس میکنم انقدر ...

همین دیگه

سوهر منم،  هم کارش سنگینه. هم جور خانوادش رو هم بتید همیشه بکشه. خلاصه که یه سر داره، هزار سودا

بیشترشو داره  

میل جنسی چی ؟      زیادهه یا کم هه ؟
دقیق بگو کدوم ش رو داره کدوم ش رو نداره           ترشی و شیرینی هم مهم هه

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
میل جنسی چی ؟      زیادهه یا کم هه ؟ دقیق بگو کدوم ش رو داره کدوم ش رو نداره  &n ...

همش درسته. به جز بحث ترشی و شیرینی. هر کدوم باشه،  میخوره،  مشکلی نداره. اما هیچکدومو هم  زیادی دوست نداره. 

همش درسته. به جز بحث ترشی و شیرینی. هر کدوم باشه،  میخوره،  مشکلی نداره. اما هیچکدومو هم&n ...

کلا سعی کن سردی جات رو توی تغذیه اش خیلی کم کنی
مثلا سعی کن برنج رو بیشتر کته درست کنی     یا اگر مجبور شدی پلویی درست کنی با مصلحش درست کن  {زعفران،شوید،زیره سیاه،کشمش،خیساندن در آب ونمک}
ماست سعی کنید کمتر بخورید اگر خورید حتما توش نعنا خشک بریزید (زیاد)  اگر خیار ریختی (که بهترهه نریزی  چون دوتا چیز سرد با هم هه) پیاز هم توش رنده کن
اگر غذایی خوردید که سردجات ش زیاد بود   حتما بعدش یه چیز گرم بخورید مثل آب نبات  یا خرما  و......

این موارد رو توی تغذیه همسرت رعایت بکن    (3 الی 6 ماه  > بستگی داره به نتیجه ای داره که تو می خوای  > اگر می بینی که داره هی بهتر میشه پس ادامه اش بده تا به حدی برسه که رضایت داری)       اینها برای گرم مزاج شدن هست
عسل وسیاهدانه (دوسین)
🔹عسل وزنجبیل                          
🔹دمنوش دارچین
🔹مالیدن روغن سیاهدانه به آلت وشکم                اصلی ها اینهاست      بقیه اگر دوست داشتی انجام بده (تکمیلی ها رو میگم)

موارد تکمیلی  >     خوردن خرما (هر روز حداقل سه عدد){حتما توصیه می کنم}      زیتون     -   خوردن پیاز همراه غذا    -      خوردن یک حبه سیر خام (شش قسمت بشه و بصورت بلع خورده بشه > دهان بو نمی گیره)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

استفاده از نخود به روشهای زیر :

الف) نخود آب(یک لیوان نخود +پیاز +روغن زیتون+نمک و فلفل+آب)

ب) آبگوشت (هفته ای ۳ وعده به عنوان شام)

ج) نخودچی و کشمش روزی یک مشت میل شود.

هر غذایی که آب پخته شده ی نخود در اون باشه  مفید ه       مثلا آش رشته       فلافل هم خوب ه.
به قول آقای دکتر خیراندیش > ابتکار  حکیم های ایرانی این بوده که نخود رو به روش های مختلف به خورد مردم می دادند

منبع همه اش >   آقای دکترخیراندیش

دو تا مورد رو یادم رفت بنویسم  

🔹دمنوش دارچین   (چوب دارچین رو بخر  پودرش کن > یک قاشق مربا خوری ش رو عین چایی دم کن)
عسل وسیاهدانه (دوسین)         > به نسبت ترکیبی ه  >  عسل 3 (قاشق) + سیاه دانه نیم کوب شده 1 (قاشق)

واقعاً لطف کردی

خواهش می کنم عزیزم

حالا گرم مزاج شدن چه خوبی هایی داره          (علاوه بر اینکه سرد مزاجی با خودش مریضی میارهه)
میل ج رو بالا میره   بیشتر سمتت میاد   بیشتر بهت کشش پیدا می کنه     دراثر رابطه ج و ارگاسم بعدش (در روزهای متوالی) در مغز در اثر ارگاسم ، اکسی توسین ترشح میشه (بهش میگن هورمون عشق > همون هورمونی ه که توی مغز عاشق ها ترشح میشه)     پس  همین باعث میشه محبتش هم بهت زیادتر بشه
چون بهت کشش جنسی بیشتر پیدا کرده  (و شما به ایشون)  کمتر دعواتون میشه و زودتر آشتی می کنید (تحقیقات این رو ثابت کرده)
 هرچی گرم تر بشه انرژی ش  بیشتر میشه    یعنی دیرتر خسته میشه            هرچی گرم تر بشه  خوابش کم تر میشه