2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه خسته ست و خیلی هم خونسرده. چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همین؟بهتره اینکه هر روز بشینی دعوا و بحث  چرا غر زدن؟ درضمن بعضی آدما هستن تا کاری و بهشو ...

یک میلیون بار گفتم. هیچی عوض نشده. احساس می کنم کلا کم آورده تو زندگی. خیلی خیلی خسته ست

همسر منم همینه من دارم از عصبانیت میترکم ولی اون همینطور ک اخماش تو همه سکوت میکنه

بهش ی بار گفتم خیلی بدم میاد از این رفتارت حس میکنم هیچی برات مهم نیس گفت نه بخدا من فقط سکوت میکنم تا تو اروم شی بعد باهم حرف بزنیم اگر منم بخوام مثل تو عصبانیت چیزی بگم ک بحثمون بالا میگیره

دیدم حرفش منطقیه

همسر شما هم همینطوره

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
یک میلیون بار گفتم. هیچی عوض نشده. احساس می کنم کلا کم آورده تو زندگی. خیلی خیلی خسته ست

برای مثال الان خوابیده و خرو پف هم می کنه. در حالی که من همش دارم گریه می کنم. واقعاً خسته شدم.  از لحاظ روحی و ذهنی داغونم. هر هفته، آخر هفته ها مون زهرمار میشه.  در طول هفته دوتامونم سرکاریم، خیلی بهتره. من هزار و یک برنامه برا آخر هفته ها مون دارم، اما در عمل اصلا نمی تونم پیادش کنم.  مثلاً امروز صبح رو هم علی رغم تعطیلی، رفته بود سرکار. ناراحت شدم و غر زدم. از بقیه روزمونم نتونستیم استفاده کنیم 

باید یا راهی بسازی یا جدا بشی 

یه راه واسه سرگرمی خودت بساز کم محلی بکن میاد سمتت 

شخصیتش چی هست مهم نباشه واست وقتی ازش یه مدت چیزی نخوای شاید به خودش بیاد اگه نیومد بدون این همینه یا باهاش بساز و در عین حال راه سرگرمی واسه خودت باز کن 

یا اینکه....

نامزد منم همینه نه تنها دعوا بلکه ادمم جلوش بکشی هیچ واکنشی نشون نمیده فقط تو‌خونه یکم شوخ طبع تره ب ...

این بی واکنشی از کجا میاد؟ من که متاسفانه به همه چیز و همه کس واکنش دارم. برعکس شوهرم

باید یا راهی بسازی یا جدا بشی  یه راه واسه سرگرمی خودت بساز کم محلی بکن میاد سمتت  شخصیت ...

فردا صبح زود که میخوام در برم از خونه برم پارک. بعدشم تصمیم گرفتم دیگه هیچ توقعی ازش نداشته باشم! هیچچچچچی

شوهر من لحظه ب لحظه کاراشو توضیح میده وقتی میاد خونه یا وقتی بیرونه تلفنی برام توضیح میده عادت کرده ب اینکار اما وای ب روزی ک عصبانی شه چ طوفانی شود هواااا

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍
نمی دونم والا اینم منو به بن بست کشونده. شروع کردم میرم پیش مشاور بلکه فرجی بشه.  هر هفته، مث ...

همسرت سرد مزاج ه  ؟
ببین این مشخصات رو داره  >  میل ج نسبتا پایین ه  -  ترشی جات بخورهه فشارش میوفته   بیشتر دوست داره شیرینی جات بخورهه       خوابش زیادهه    کم حال و کم انرژی ههه     زود خسته میشه      و....

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد