2777
2789

به من می گه تو بحث کردنو دوست داری. من ندارم. مواقعی که باید حرف بزنه، هیچی نمی گه! بهتره بگم صبر ایییوب داره. خیلی خسته شدم از این اخلاقش. مخصوصاً وقتی من گیر می دم به چیزی و حسابی دلخورم و انتظار حرفی، سخنی، دارم، برعکس چیزی نمی گه. راحت سکوت می کنه! در حالی که برای من هر لحظه هزار ساعت می گذره. بدجوری به سرم فشار میاد.  قلبم درد می گیره. افکار بد و منفی همش تو سرم می چرخن. احساس می کنم رسیدم به ته خط. با یه بچه.  بعد ده سال زندگی. 😔😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم اینجوریه ،سعی میکنم کمتر حرف بزنم باهاش انگار ک اصلا نباشه تو خونه دیدم خیلی جواب میده کنجکاو شده هی میاد سمتم مدام منو ب حرف میاره یا از روزی ک داشته صحبت میکنه انگار یخش باز شده

فقط همین؟بهتره اینکه هر روز بشینی دعوا و بحث 

چرا غر زدن؟

درضمن بعضی آدما هستن تا کاری و بهشون نگی خودشون تکانی نمیخورن پس اگه ناراحتی سعی کن مستقیم بهش بگی منتظر نشی

اگه دیدی تاثیر گذاشت یه مدت  همون جوری که هست باهاش با سردی رفتار کن در مقابل ناراحتیاش 

من شوهرم اینجوریه ،سعی میکنم کمتر حرف بزنم باهاش انگار ک اصلا نباشه تو خونه دیدم خیلی جواب میده کنجک ...

شوهر من اگه خسته نباشه، که اکثر اوقات هست! خیلی با جزئیات هم حرف میزنه. ولی همیشه دنبال یه فرصت ایده آله برا حرف زدن. تا بتونه مفصلتر حرف بزنه. اما من دیگه صبرم سر میاد و عصبی میشم

وای حالا شوهر من انقد خرف میزنه منم ساکت باشم هی بهم گیر میده تو دعوام حرف میزنه اهل سکوت نیس کلا ول ...

چه خوب

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C